Чудовищен шик 4: Клаудин и Аби

2,99 лв.
Не е налично

Ледената красавица Аби и най-горещото момиче в "Монстър Хай", Клаудин, са готови да споделят с теб няколко тайни за зъб-ележителен стил...

В това шикозно издание с две лица те очакват не само страх-отни рисувателни страници с Клаудин и Аби, но и наелектризиращо яки лепенки! С тяхна помощ и малка доза от собственото ти въображение ще направиш двете момичета повече от неотразими!

 Марка
 Monster High
 Тип
 Занимателни книги с лепенки
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 29
 Страници
 16 черно-бели
 Включва
 Лепенки
 ISBN/Баркод
 9789542708230
Поредица МОНСТЪР ХАЙ във Facebook

Ледената красавица Аби и най-горещото момиче в „Монстър Хай“, Клаудин, са готови да споделят с теб няколко тайни за зъб-ележителен стил...       В това шикозно издание с две лица те очакват не само страх-отни рисувателни страници с Клаудин и Аби, но и наелектризиращо яки лепенки! С тяхна помощ и малка доза от собственото ти въображение ще направиш двете момичета повече от неотразими!

Чудовищен шикЧудовищен шик

Чудовищен шикЧудовищен шик

Погледът на 15-годишната дъщеря на Върколака понякога е направо свиреп, а кучешките зъби доста изразени. Тя има невероятно гъста коса, която събира в страхотни прически.

Чудовищен шикЧудовищен шик

Чудовищен шикЧудовищен шик

Бащата на Аби Боминабъл пък е легендарното чудовище Йети. За нея няма нищо по-хубаво от зимата, а любимото й занимание е карането на сноуборд. Но дори на пистата гримът й винаги е перфектен.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer