Чудовищен шик 2: Дракулора и Блу

2,99 лв.
Не е налично

Запознай се с две чудовищни чаровници от "Монстър Хай" - Дракулора и Лагуна Блу. Смелите модни решения на двете момичета ще те накарат да премислиш собствените си идеи за стил.В това шикозно издание с две лица те очакват не само СТРАХотни рисувателни страници с Лала и Блу, но и наелектризиращо яки лепенки! С тяхна помощ и малка доза от собственото ти въображение ще направиш двете си нови любимки повече от неотразими!

 Марка
 Monster High
 Тип
 Занимателни книги с лепенки
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 29
 Страници
 16 черно-бели
 Включва
 Лепенки
 ISBN/Баркод
 9789542708223
Поредица МОНСТЪР ХАЙ във Facebook

Запознай се с две чудовищни чаровници от „Монстър Хай“ – Дракулора и Лагуна Блу. Смелите модни решения на двете момичета ще те накарат да премислиш собствените си идеи за стил.

В това шикозно издание с две лица те очакват не само СТРАХотни рисувателни страници с Лала и Блу, но и наелектризиращо яки лепенки! С тяхна помощ и малка доза от собственото ти въображение ще направиш двете си нови любимки повече от неотразими!

Чудовищен шикЧудовищен шик

Чудовищен шикЧудовищен шик

Дракулора е вампир вегетарианец. Тя е на 1599 години и е дъщеря на Граф Дракула, но няма черни тоалети в гардероба си. Любимият й цвят е розовото и в него са издържани повечето й дрехи.

Чудовищен шикЧудовищен шик

Чудовищен шикЧудовищен шик

Лагуна Блу прекарва по-голямата част от времето си във водата (все пак е дълбоководен талъсъм и дъщеря на Морското чудовище). Когато излезе от нея обаче, държи да изглежда стилно.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: