2: Чудовището на нашата улица

9,90 лв.
Не е налично

Франки Щайн обединява сили с нормито Мелъди в една чудовищно забавна надпревара с времето. Необичайните приятелки трябва да попречат на Бека да разкрие голямата тайна на Джаксън. Но Франки има по-мащабни планове на ум. С Брет решават да заснемат документален филм, който да реабилитира чудовищата пред нормалния свят. Искрите между двамата прехвърчат отново... Бека обаче няма да се спре пред нищо, докато не ги потуши. Дори ако това означава унищожаването на обществото на РАД (Регистрираните алдехидни дегенерати, както чудовищата предпочитат да се наричат).Междувременно Клео, безспорното величие в "Мърстон Хай", изпада в ужасяваща криза. Приятелките й загърбват фотосесията за "Тийн Вог", която Клео издейства, за да се включат в документалния филм на Франки. Въпросът е докъде е способна да стигне нейно царско величие, за да задържи короната си? Отговорът читателите ще открият само в "Чудовището на нашата улица" - втората книга в поредицата "Монстър Хай". Романът ще хвърли светлина и върху друг един фундаментален въпрос - могат ли чудовища и нормита да съжителстват в мир и разбирателство, врата до врата? Подгответе се още за много изненадващи обрати и драматични раздори, споени от солидна доза хумор.

 Автор
 Лийси Харисън
 Марка
 Monster High
 Тип
 Фентъзи романи
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 216 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542708513
Поредица МОНСТЪР ХАЙ във Facebook

Франки Щайн обединява сили с нормито Мелъди в една чудовищно забавна надпревара с времето. Необичайните приятелки трябва да попречат на Бека да разкрие голямата тайна на Джаксън. Но Франки има по-мащабни планове на ум. С Брет решават да заснемат документален филм, който да реабилитира чудовищата пред нормалния свят. Искрите между двамата прехвърчат отново... Бека обаче няма да се спре пред нищо, докато не ги потуши. Дори ако това означава унищожаването на обществото на РАД (Регистрираните алдехидни дегенерати, както чудовищата предпочитат да се наричат).

Междувременно Клео, безспорното величие в „Мърстон Хай”, изпада в ужасяваща криза. Приятелките й загърбват фотосесията за „Тийн Вог”, която Клео издейства, за да се включат в документалния филм на Франки. Въпросът е докъде е способна да стигне нейно царско величие, за да задържи короната си? 

Отговорът читателите ще открият само в „Чудовището на нашата улица” – втората книга в поредицата „Монстър Хай”. Романът ще хвърли светлина и върху друг един фундаментален въпрос – могат ли чудовища и нормита да съжителстват в мир и разбирателство, врата до врата? Подгответе се още за много изненадващи обрати и драматични раздори, споени от солидна доза хумор.

* * *

Авторът

Лийси Харисън създава една неповторима и вълнуваща история в продължението на „Монстър Хай” – „Чудовището на нашата улица”. Писателката е бакалавър по изящни изкуства от колежа „Емърсън”, Бостън. Дванайсет години работи в популярния музикален канал MTV. Зарязва кариерата си на старши директор по продукциите, за да се отдаде на тази на писател. Тя е авторът на суперуспешните отвъд Океана поредици The Clique,  Alphas и „Монстър Хай”.

Лийси не изневерява на обичайния си стил в „Чудовището на нашата улица” и влага страховити дози въображение, ужасяваща оригиналност и заразителен хумор. Забавлението е гарантирано!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: