Черно-белите снимки

12,90 лв.
Не е налично

Черно-бялата фотография е изчистен прочит на действителността - тя премахва ненужното и сгъстява посланието чрез формата, сенките и светлината. В книгата Ричард Олсиниъс, дългогодишен сътрудник на списание "Нешънъл Джеографик", разбулва тайните на своето изкуство, за да те научи как да правиш поразителни черно-бели портрети и пейзажи без помощта на цветовете. Отделните техники са онагледени със 120 фотографии, а съветите на автора намират подкрепа в думите на други майстори на черно-бялата фотография. Това ръководство ще ти помогне да се ориентираш в сложния цифров лабиринт, но също така ще те накара да преосмислиш възможностите на по-старите апарати в средния и големия формат. Потопи се в играта на светлосенки, открий богатството на полутоновете и се опитай да приковеш краткотрайния миг във вечността на черното и бялото!

Известният фотограф Ричард Олсиниъс ще ти разкрие...

* как да използваш светлината, за да създадеш драматичен черно-бял рисунък

* всички аргументи за и против цифровия способ и филма

* как да обработваш цифровите изображения и как да ги отпечатваш на мастиленоструен принтер

* кое оборудване и каква апаратура ще те доведат до целта.

 Автор
 Ричард Олсиниъс
 Марка
 Нешънъл Джиографик
 Тип
 Образователни книги
 Поредица
 Тайните на фотографията
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 21
 Страници
 160 черно-бели и цветни
 ISBN/Баркод
 9789544469559

Черно-бялата фотография е изчистен прочит на действителността - тя премахва ненужното и сгъстява посланието чрез формата, сенките и светлината. В книгата Ричард Олсиниъс, дългогодишен сътрудник на списание "Нешънъл Джиографик", разбулва тайните на своето изкуство, за да те научи как да правиш поразителни черно-бели портрети и пейзажи без помощта на цветовете. Отделните техники са онагледени със 120 фотографии, а съветите на автора намират подкрепа в думите на други майстори на черно-бялата фотография. Това ръководство ще ти помогне да се ориентираш в сложния цифров лабиринт, но също така ще те накара да преосмислиш възможностите на по-старите апарати в средния и големия формат. Потопи се в играта на светлосенки, открий богатството на полутоновете и се опитай да приковеш краткотрайния миг във вечността на черното и бялото!

Известният фотограф Ричард Олсиниъс ще ти разкрие... * как да използваш светлината, за да създадеш драматичен черно-бял рисунък

* всички аргументи за и против цифровия способ и филма

* как да обработваш цифровите изображения и как да ги отпечатваш на мастиленоструен принтер

* кое оборудване и каква апаратура ще те доведат до целта.

Черно-белите снимки

Черно-белите снимки

Черно-белите снимки

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: