Жестокият орел

2,99 лв.
Не е налично

След като отнасят Отломката на сокола в Кандракар, петте момичета от УИЧ се връщат в Хедърфилд, но... страдат от главоболие и замайване. А Тарани е неузнаваема, щом наблизо е Монго - новият им съученик. Кой е той и с какво държи Тарани в плен на страха?

В "Жестокият орел" Уил, Ирма, Корнелия, Тарани и Хей Лин предприемат ново пътуване във времето, за да намерят Отломката на орела. Те пак пристигат на Орбис и срещат Мравчицата, променен и вече пораснал, в свят, който на почит е само физическата сила. Там обаче ги очаква и Призракът на времето...

 Автор
 Лине Кобербьол
 Марка
 УИЧ
 Тип
 Фентъзи романи
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 12 x 18
 Страници
 144 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789544467838

"След като отнасят Отломката на сокола в Кандракар, петте момичета от УИЧ се връщат в Хедърфилд, но... страдат от главоболие и замайване. А Тарани е неузнаваема, щом наблизо е Монго - новият им съученик. Кой е той и с какво държи Тарани в плен на страха?

В ""Жестокият орел"" Уил, Ирма, Корнелия, Тарани и Хей Лин предприемат ново пътуване във времето, за да намерят Отломката на орела. Те пак пристигат на Орбис и срещат Мравчицата, променен и вече пораснал, в свят, който на почит е само физическата сила. Там обаче ги очаква и Призракът на времето..."

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer