4: Двор от сребърни пламъци (+ подарък)

34,90 лв.

Необуздана сила. Необуздана страст.

Неста Арчерън винаги е била много горда, склонна бързо да се ядосва и да не прощава лесно. И откакто бе принудена да влезе в Котела и се превърна във Върховен елф, не спира да търси мястото си в този странен, смъртоносен свят, в който трябва да живее. Още по-страшното е, че не може да превъзмогне ужасите на войната и загубите, които понесе в нея.

Единственият, който успява да подпали темперамента ѝ е Касиан – воинът, чието място в Двора на Рисанд и Фейра го поставя непрекъснато в нейна орбита. Той обаче подпалва не само темперамента ѝ. Огънят между тях е осезаем и се разгаря все по-силно, когато биват принудени да живеят под един и същ покрив.

Заплахата от война дебне на прага им, а Неста и Касиан трябва да се изправят пред чудовищата в тях и извън тях, ако искат да успеят да победят враговете на Двора си. Но най-големият риск е да се приемат – и изцерят – един друг.

#ДворОтРозиИБодли

• Поръчките, в които е включено това заглавие, ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – две принт-картички, вдъхновени от романа. Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка.

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Двор от рози и бодли
 Възраст
 18+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 21
 Страници
 928 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542725213
диана иванова иванова 06/04/2021

Здравейте!Искам да ви попитам от чисто любопитство дали смятате да преведете и издадете на български книгата From blood and ash?

Егмонт България 09/04/2021

Здравейте, благодарим за интереса към новата книга на Дженифър Арментраут, като се надяваме да Ви зарадваме с новината, че „From blood and ash“ ще излезе на български език през май. Точната дата ще анонсираме съвсем скоро. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: