2: Оникс

9,90 лв.
Не е налично

Нищо не е такова, каквото изглежда.Да имаш нещо общо с Деймън Блек е, общо взето, неприятна работа. Да, той е извънземен и да, твърдо е решен да докаже на всички, че между нас няма никаква връзка. Да, ама има. И освен това имаме един много по-голям проблем. Хора от министерството на отбраната са в града. И ако разберат какво може да прави той, с мен е свършено. С него също. И, на всичкото отгоре, в училище има ново момче, което крие нещо. Той знае какво преживях и може да ми помогне. Но за целта, трябва да излъжа Деймън. А не мога.И, изведнъж, всичко се обърква.

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Тип
 Роман
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 432 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712770

Нищо не е такова, каквото изглежда.

Да имаш нещо общо с Деймън Блек е, общо взето, неприятна работа. Да, той е извънземен и да, твърдо е решен да докаже на всички, че между нас няма никаква връзка. Да, ама има. И освен това имаме един много по-голям проблем. Хора от министерството на отбраната са в града. И ако разберат какво може да прави той, с мен е свършено. С него също. И, на всичкото отгоре, в училище има ново момче, което крие нещо. Той знае какво преживях и може да ми помогне. Но за целта, трябва да излъжа Деймън. А не мога.

И, изведнъж, всичко се обърква.

* * *

Авторът

Дженифър Л. Арментраут живее в Западна Вирджиния. Всички слухове, които се чували за нейния щат, са неверни. Е, повечето. Когато не пише яко, прекарва времето си в четене, фитнес, гледане на филми на ужасите и имитация на писане. Живее със съпруга си, кучешката си половинка Дизъл и хиперактивният джакръсел териер Локи. Мечтата є да стане писател се ражда в часовете по алгебра, които прекарва основно в писане на разкази,... което обяснява и катастрофалните й оценки по математика. Дженифър пише книги за възрастни и млади хора, ърбън фентъзи и любовни романи.

* * *

BRAVO ПРЕПОРЪЧВА е кампания на водещото тийн списание в България. Идеята й е популяризирането и разпространението на успешни и хитови заглавия от художествената литература за млади читатели. Книгите са обозначени със стикер с логото на инициативата и могат да бъдат закупени от павилионите за продажба на вестници и списания с актуалния брой на БРАВО, както и тук, в специалната секция на сайта на издателството. Промоционалната цена, на която се предлагат в периода на кампанията е 4,99 лв. (цената със списание е 6,69 лв.). Заглавията и периодите можете да откриете на страницата на БРАВО ПРЕПОРЪЧВА.

Десислава Живкова Костадинова 01/01/2023

Здравейте, очаква ли се допечатка на книгата или поредицата Лукс?

Егмонт България 03/01/2023

Здравейте, благодарим ви за интереса към поредицата. Към момента не сме я включили в издателските си планове, но ще предадем интереса ви на издателския ни отдел. При новости ще се завърнем с информация първо тук. С пожелание за успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар:
spacer