Краткият втори живот на Бри Танър

9,90 лв.
Не е налично

Стефани Майър започва тази история отдавана. Далеч преди четирите романа от поредицата "Здрач" да се превърнат в световен феномен. "Тогава редактирах "Затъмнение" и бях потопена изцяло в моя вампирски свят - разказва тя. - Мислех много за новородените вампири, представяйки си тяхната страна на историята. Започнах да пиша от гледната точка на Бри за тези последни дни и за това какво е да си новороден." Днес този текст се превръща в самостоятелна книга, друга гледна точка към невероятния свят на "Здрач".

 Автор
 Стефани Майър
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Здрач
 Възраст
 13+
 Корица
 Твърда
 Формат
 13 x 20
 Страници
 160 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542704959


„Забелязах как тялото му се променя. Приклекна на покрива, придържайки се с една ръка за ръба. Необичайната му дружелюбност внезапно се стопи и той се превърна в ловец. Разпознавах това състояние и то не ме притесняваше, тъй като го разбирах.

Мозъкът ми изключи. Време беше за лов. Поех си дълбоко въздух, поех аромата на кръвта в човешките тела под нас. Не бяха единствените наоколо, но бяха най-близо. Жертвата трябваше да се набележи, преди да доловиш аромата й. След това вече бе късно да разсъждаваш за каквото и да било.“

Интригуващ разказ за едно момиче, озовало се в мрачния свят на новородените вампири, където сигурността и правилата са неясни, а доверието в себеподобните често е пагубно.

   ***   

Стефани Майър започва тази история отдавна. Далеч преди четирите романа от поредицата „Здрач“ да се превърнат в световен феномен. „Тогава редактирах „Затъмнение“ и бях потопена изцяло в моя вампирски свят – разказва тя. – Мислех много за новородените вампири, представяйки си тяхната страна на историята. Започнах да пиша от гледната точка на Бри за тези последни дни и за това какво е да си новороден.“ Днес този текст се превръща в самостоятелна книга, друга гледна точка към невероятния свят на „Здрач“.

kalina hristova hristova 03/06/2010

Здравейте! току-що се регистрирах заради това което видях и и ми направи лошо впечатление. Доколкото разбрах книгата на Стефани Майър " Краткият втори живот на Бри Танър" струва 7.50лв. В сайта на писателката тя сама пише че книгата ще е безплатна и няма да я отпечатва ,а ще я пусне само в интернет. Може ли някой да отговори какво става? И ПЛЕГЛЕДАНО се пише с "Р"

Егмонт България 03/06/2010

Здравейте, Калина, Това, което си разбрала, е вярно само донякъде. Ще обясним всичко след 5 юни, когато ще отпадне ограничението за предоставяне на подробности около книгата. Много ти благодаримм за откритата грешка! Поправихме я. Поздрави, Егмонт България

Анита Хараламбиева Недева 05/06/2010

Мисля, че книгата е невероятна и е страхотно, че я пускате на тазистрахотна оферта веднага си я поръчвам ...

Мария Иванова Георгиева 06/06/2010

Току що си поръчах книгата, надявам се, че наистина ще пристигне при мен на 14-ти:) И без това едва ще дочакам:)

Мария Иванова Георгиева 14/06/2010

Прочетох книгата за два часа и половина. Чудесна е, разкрива много за новородените и отношенията между тях, неща, които изобщо не се споменават в "Затъмнение". Стефани е прекрасен писател, кара те просто да заобичаш героите й.

Добавяне на коментар:
spacer