ОрганайзерЪт 3.0 (+ подарък)

19,90 лв.
Не е налично

ОрганайзерЪт 3.0 е твоят спътник и верен помощник през новата учебна година. В него ще откриеш всичко необходимо: таблици и формули по математика, физика и химия; лесно ще преобразуваш мерните единици; ще можеш да правиш справки по българска история и география, по астрономия и биология. Незаменими са примерите, които ще те ориентират в българската граматика, правопис и пунктуация. Ще видиш също и таблицата с неправилните глаголи по английски език.

ОрганайзерЪт 3.0 ще ти подскаже и как да преодолееш слабостите си, за да планираш времето си по-добре, а това определено ще се отрази и на успеха ти в училище. Страниците с календара и тези за твои бележки пък ще ти помагат във всекидневните задачи. В изданието ще намериш и съвети как да се справиш с проблеми в общуването, самочувствието и трудностите на това да си тийнейджър.

Игрите и логическите задачи с познатите ти герои, придружени от видеа, не само ще те забавляват, но и ще изострят ума ти всеки ден! ОрганайзерЪт 3.0 е повече от това, което очакваш!

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от ОрганайзерЪт 3.0 ще бъдат придружени от ПОДАРЪК ПАПКА и ще бъдат доставени до три работни дни след датата на поръчка. Предложението важи до изчерпване на промоционалните количества от подаръка. • 

ВНИМАНИЕ: Ако сте непълнолетен и никога не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне. Уверете се, че при финализирането въвеждате точен адрес и телефонен номер. Важат стандартните условия за доставка от egmontbulgaria.com. •

 Автор
 Станислав Койчев Стан
Марка
Кубар
Тип
Органайзер
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 20
 Страници
 224
Включва
Лепенки
 ISBN/Баркод
 9789542723462
Ния Николова Нанкова 19/09/2019

Много е хубав, помага ми страшно много, Препоръчвам ви го!❤

Добавяне на коментар: