Невероятният свят с експерименти на Петьо Филията (с подарък)

19,90 лв.

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от книгата ще бъдат придружени от ексклузивен подарък – НЕВЕРОЯТНИЯТ ДНЕВНИК – и ще бъдат доставени от 3 до 6 работни дни след датата на поръчка. Предложението важи до изчерпване на промоционалните количества от подаръка.

Това не е просто книга с експерименти, това е книга с приключения, в които всеки може да се впусне, без да му е нужна специална подготовка!

Дали в света ни съществува магия, или всичко е наука? Невероятният свят на Петьо Филията крие много загадки и изненади, но с помощта на професор Швайнщайн всеки експеримент намира своето разумно обяснение.

Впуснете се в приключението и изследвайте на воля с 50-те експеримента, които ще ви учудят и изненадат, ще ви покажат забавната страна на науката, но и ще ви научат на много нови неща. С насоките в тази книга ще успеете да произведете сами масло и кисело мляко у дома, да направите сняг през лятото, ще забъркате омагьосан пясък, ще отгледате червеи мутанти и ще успеете да конструирате дори ракета!

Звучи невероятно, нали?

Книгата е носител на наградата БИСЕРЧЕ ВЪЛШЕБНО 2020 г. за нехудожествена детска литература, избрана с 618 гласа от деца в цялата страна!

ВНИМАНИЕ: Ако сте непълнолетен и никога не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне. Уверете се, че при финализирането въвеждате точен адрес и телефонен номер. Важат стандартните условия за доставка от egmontbulgaria.com.

 Автор
 Станислав Койчев – Стан
Марка
Кубар
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 27
 Страници
 128 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542722939
Габи 27/05/2019

Книгата изглежда страхотна , веднага ще си я поръчам . Хем е интересно , хем и забавно . Децата ще могат да правят интересни експерименти ❤️❤️❤️

Теодор Наков 27/05/2019

Много яка книга и яки клипове давай продължавай все така.

Милена Христова Станкова 27/05/2019

Супер яка е! Стан продължавай да правиш такива яки и интересни клипове и книги. Обичам те!

Стефани методиева костадинова 27/05/2019

Обичам те стан Обичам те стефи Обичам те е флапа

Миа Жулиен Ненкова 27/05/2019

Много яка книга.Поръчайте си я няма да сгрешите.Експериментите са много забавни и интересни

Стефани Данкелова Латунова 06/06/2019

Много хубава кЛатуноваката ми дъщеричка много се зарадва

Цветомир Цветанов Христов 07/06/2019

Много съм доволен от книгата и всички експерименти които направих завършиха със успех

gabi 25/07/2019

супер книга много яки експерименти препоръчвам я на всички

Добавяне на коментар:

Станислав Койчев, по-известен като Стан, е роден през 1992 година. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност „Икономика и мениджмънт“, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати.

Определя се като откровен перфекционист и човек на полярните емоции. Споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави, и приема всяка трудност в живота си като предизвикателство, което му се дава с причина. Така се ражда и идеята да прави забавни видеа в интернет.

Първото му видео е качено на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати в YouTube през ноември 2016 г. В момента влогърът може да се похвали с близо 350 000 последователи и над два милиона гледания на видеата му месечно.

Дебютният му роман „Невидим“ оглавява класацията на верига книжарници „Хеликон“ за най-продавани заглавия през 2017 г. През 2018 г. излиза и неговото продължение – „Измамен“. Двата романа са носители на награда „Бисерче вълшебно“ в категориите „Мечтатели“ и  „Майстори“.  

СТАН В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ: YouTube | Instagram | Facebook | Twitter