ОрганайзерЪт 3.0 (+ подарък)

19,90 лв.

ОрганайзерЪт 3.0 е твоят спътник и верен помощник през новата учебна година. В него ще откриеш всичко необходимо: таблици и формули по математика, физика и химия; лесно ще преобразуваш мерните единици; ще можеш да правиш справки по българска история и география, по астрономия и биология. Незаменими са примерите, които ще те ориентират в българската граматика, правопис и пунктуация. Ще видиш също и таблицата с неправилните глаголи по английски език.

ОрганайзерЪт 3.0 ще ти подскаже и как да преодолееш слабостите си, за да планираш времето си по-добре, а това определено ще се отрази и на успеха ти в училище. Страниците с календара и тези за твои бележки пък ще ти помагат във всекидневните задачи. В изданието ще намериш и съвети как да се справиш с проблеми в общуването, самочувствието и трудностите на това да си тийнейджър.

Игрите и логическите задачи с познатите ти герои, придружени от видеа, не само ще те забавляват, но и ще изострят ума ти всеки ден! ОрганайзерЪт 3.0 е повече от това, което очакваш!

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от ОрганайзерЪт 3.0 ще бъдат придружени от ПОДАРЪК ПАПКА и ще бъдат доставени до три работни дни след датата на поръчка. Предложението важи до изчерпване на промоционалните количества от подаръка. • 

ВНИМАНИЕ: Ако сте непълнолетен и никога не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне. Уверете се, че при финализирането въвеждате точен адрес и телефонен номер. Цената за доставка на 1 екземпляр от книгата е 3 лв. При поръчка на повече бройки, или ако добавите други книги, така че стойността на поръчаните заглавия да надвишава 50 лв., цената за доставка се покрива от издателството.

 Автор
 Станислав Койчев Стан
Марка
Кубар
Тип
Органайзер
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 20
 Страници
 224
Включва
Лепенки
 ISBN/Баркод
 9789542723462
Ния Николова Нанкова 19/09/2019

Много е хубав, помага ми страшно много, Препоръчвам ви го!❤

Добавяне на коментар: