Семейство лъжци

14,90 лв.

Неотразимата предистория на феномена „Ние, лъжците“ ще завърне читателите на остров Бийчуд. 27 години по-рано отново се срещаме със семейство Синклер и шокиращите им семейни тайни, които ще останат с вас дълго след последната страница.

Отидете там, където се раждат лъжите…

Един брулен от ветровете частен остров край бреговете на Масачузетс.

Един гладен океан, кипящ от призрачни тайни и тъга.

Една огнена, пристрастена наследница.

Едно неустоимо, непредвидимо момче.

Едно лято на непростимо предателство и фатални грешки.

Добре дошли отново при семейството Синклер.

Те винаги са били лъжци.

***

Вълнуващ, красив и хапещо интелигентен. – Джон Грийн

 

 Автор
 Е. Локхарт
 Жанр
 Трилър
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 288
 ISBN/Баркод
9789542727927

За автора:

Е. Локхарт е авторката на „Ние, лъжците“ – бестселър, стигнал до първото място в класацията на „Ню Йорк Таймс“. Изобретила е и един от супергероите в пантеона на Ди Си Комикс. Книгите ѝ включват романите „Уисъл: Новата героиня на Готъм“, „Отново, отново“, „Неприличната история на Франки Ландау–Банкс“ – финалист за Националната литературна награда, отличен и с почетна награда „Майкъл Л. Принц“, както и „Истинска измама“ – бестселър на „Ню Йорк Таймс“ и финалист за Наградата за най-добра книга на „Ел Ей Таймс“. Можете да я намерите в интернет на сайта EmilyLockhart.com, както и да я следвате на @elockhartbooks в Инстаграм и на @elockhart в Туитър.

* * * 

„Семейство лъжци“ (Family of Liars) e неотразимата предистория на феномена „Ние, лъжците“, който ще завърне читателите на остров Бийчуд. 27 години по-рано отново се срещаме със семейство Синклер и шокиращите им семейни тайни, които ще останат с вас дълго след последната страница.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Дарина Илиева 11/05/2022

Първо коя книга трябва да чета? „Ние, лъжците“, а после "Семейство лъжци" или обратно...

Егмонт България 12/05/2022

Здравейте, Дарина, благодарим ви за интереса към двете книги. Нашата препоръка е да започнете с „Ние, лъжците“ и да продължите със „Семейство лъжци“. С пожелание за хубав ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: