Принцесата, разбойникът и фермерското момче

14,90 лв.
Не е налично

Тази история започва като много други: Преди много, много време… на място, далеч отвъд блещукащите звезди, видими в нощното небе…

Насладете се този нов прочит на историята от филма Междузвездни войни: Епизод 4 – Нова надежда.

 

 Автор
 Александра Бракен
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Междузвездни войни
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 320 черно-бели и цветни
 ISBN/Баркод
 9789542715207

В навечерието на кинопремиерата на Междузвездни войни: Епизод 7 – Силата се пробужда, Disney Lucasfilm Press предлага на новото поколение читатели обновена поредица романи – адаптации по най-обичаната научнофантастична филмова поредица за всички времена!

В ерата на Старата република хиляди звездни системи живели заедно в мир и просперитет, защитени от древен военен орден – джедаите. Но вълна от тъмнина, толкова неудържима, колкото и ужасяваща, помела галактиката, събаряйки дори най-могъщите воини. Сега зла империя владее звездите, заличавайки бавно последните следи от светлина и надежда в унищожаващата си хватка.

Това е историята на трима души, чиито пътища се срещат съдбоносно на грешното място, но в правилния момент. Заедно тримата ще докажат, че в тях се крие повече, отколкото се вижда с просто око… Могат дори да се окажат единствената надежда за бъдещето на галактиката.    

* * *

Александра Бракен живее в малък и препълнен с книги апартамент в Ню Йорк. Пише първия си роман в гимназията като подарък за своя приятелка. Още от детството си е свързана с „Междузвездни войни“ покрай баща си, който е огромен фен на научнофантастичната сага.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer