Всички наши вчерашни дни

12,90 лв.
Не е налично

Ем е затворник в строго охранявана военна база и единственото нещо, което я успокоява, е гласът на Фин от съседната килия. Доктора ще ги държи в плен, докато не му разкрият каквото иска да знае. Но проблемът е, че то още не се е случило.Ем и Фин имат общо минало, но не и бъдеще, ако не успят да се измъкнат. Настоящето е мъчение - разделени и измъчвани от Доктора, който е безмилостен в търсенето на отговори. Няма как да се върнат към това, което са били, и към света, който познават. Но тогава Ем намира в килията си бележка, която променя всичко. Тя е от бъдещото й Аз и съдържа няколко прости и съвсем ясни инструкции. Ем трябва да се върне назад във времето, за да промени бъдещето. И по-лошо - да издири и убие човек, който обича, за да предотврати ужасяваща трагедия.

 Автор
 Кристин Теръл
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Всички наши вчерашни дни
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 328 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542710684

Любовта към някого никога не изчезва напълно

Ем е затворник в строго охранявана военна база и единственото нещо, което я успокоява, е гласът на Фин от съседната килия. Доктора ще ги държи в плен, докато не му разкрият каквото иска да знае. Но проблемът е, че то още не се е случило.

Ем и Фин имат общо минало, но не и бъдеще, ако не успят да се измъкнат. Настоящето е мъчение – разделени и измъчвани от Доктора, който е безмилостен в търсенето на отговори. Няма как да се върнат към това, което са били, и към света, който познават. Но тогава Ем намира в килията си бележка, която променя всичко. Тя е от бъдещото й Аз и съдържа няколко прости и съвсем ясни инструкции. Ем трябва да се върне назад във времето, за да промени бъдещето. И по-лошо – да издири и убие човек, който обича, за да предотврати ужасяваща трагедия.

* * *

Отзивите

Пленяваща комбинация от трилър, научна фантастика, романтична история и пътешествия във времето, „Всички наши вчерашни дни” от Кристин Теръл е определен за най-добър дебют на есента от American Booksellers Association. Романът се появява на книжния пазар в САЩ през септември и вече е преведен на няколко езика, сред които немски, португалски, датски и чешки. Правата за екранизацията са продадени на компанията Gold Circle Films („Моята голяма луда гръцка сватба”). „Силни емоционални връзки и стегнат сюжет. Това е автор, който си заслужава да следиш”, възкликват от Kirkus. „Теръл умело комбинира времеви парадокси с идеята за съдба и предопределеност, докато героите й се срещат, взаимодействат и  събират отново на различни етапи от животите си, по неочаквани начини и с шокиращи последствия. Напрегнато и пленяващо четиво”, допълват от Publishers Weekly.

* * *

Авторът

Преди да се отдаде на литературната кариера, Кристин Теръл работи като сценичен мениджър. Израства в Тексас и завършва драматични изкуства в колежа Vassar. Пътува отвъд Океана, за да добие магистърска степен от престижния Шекспиров институт в Университета в Бирмингам. Понастоящем живее във Вашингтон, САЩ, където преподава творческо писане на деца и тийнейджъри. Може да я посетите онлайн на cristinterrill.com.

Елиана 06/05/2016

Книгата е уникална. Няма как да не се влюбиш в героите. Фин е жертвоготовен и невероятен, на моменти си мислех, че Ем е голяма глупачка. Като цяло книгата е леко мрачна, а романтиката страхотна. Също доста ме дразнеше Джеймс, как всички трябваше да му слугуват толкова много и макар да губи семейството си това не го оправдава. Съветвам ви да си вземете книгата, уникална е!!!

Кристина 16/06/2018

Извинете, очаква ли се нов тираж скоро? Благодаря предварително.

Егмонт 09/07/2018

Здравей, Кристина! За момента не сме планирали допечатка. Поздрави!

Добавяне на коментар: