4: Двор от сребърни пламъци (+ подарък) •

34,90 лв.

Необуздана сила. Необуздана страст.

Неста Арчерън винаги е била много горда, склонна бързо да се ядосва и да не прощава лесно. И откакто бе принудена да влезе в Котела и се превърна във Върховен елф, не спира да търси мястото си в този странен, смъртоносен свят, в който трябва да живее. Още по-страшното е, че не може да превъзмогне ужасите на войната и загубите, които понесе в нея.

Единственият, който успява да подпали темперамента ѝ е Касиан – воинът, чието място в Двора на Рисанд и Фейра го поставя непрекъснато в нейна орбита. Той обаче подпалва не само темперамента ѝ. Огънят между тях е осезаем и се разгаря все по-силно, когато биват принудени да живеят под един и същ покрив.

Заплахата от война дебне на прага им, а Неста и Касиан трябва да се изправят пред чудовищата в тях и извън тях, ако искат да успеят да победят враговете на Двора си. Но най-големият риск е да се приемат – и изцерят – един друг.

#ДворОтРозиИБодли

• Поръчките, в които е включено това заглавие, ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – две принт-картички, вдъхновени от романа. Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка.

• Предстояща допечатка. Поръчките, в които е включено това заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на новия тираж на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 2 март 2024. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. •

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Двор от рози и бодли
 Възраст
 18+
 Корица
 Твърда
 Формат
143 x 208 мм
 Страници
 928 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542725213

„Двор от сребърни пламъци“ е победител в надпреварата за читателския вот на наградите Goodreads за 2021 г. в категорията „Най-добра фентъзи книга“ с двойно повече гласове от следващата книга в категория – 111,498 гласа. За втора поредна година книга на Сара Дж. Маас печели този приз след миналогодишната победа на „Дом на пръст и кръв“.

За „Двор от сребърни пламъци“:

azcheta.com:

Като един върл фен на творбите на Сара Дж. Маас аз чаках с по-голямо нетърпение издаването на най-новата ѝ книга, отколкото Коледа, изпита си по кормуване или да срещна мечтаното гадже! Третото още не се е случило, но пък от половин година съм горд шофьор, а „Двор от сребърни пламъци“ е факт!

За първи път в тази поредица темата за женското приятелство е толкова сериозно застъпена. Много на сърце ми е идеята за групата от дами, коята е сплотена и успява да постигне невъзможното. Надявам се в идните творби да я срещаме още по-често!

Харесвам много и взаимоотношенията между Неста и Касиан. Няма да издавам нищо, но е прекрасно да видиш как единият не се отказва от другия, колкото и да е трудно. Имаме възможността да наблюдаваме един стойностен модел на връзка – той не се появи като принц на бял кон, който идва да я спаси. Не, генералът я остави да излекува раните си, нанесени от миналото, но остана до нея във всяка една ситуация. За много хора тези две позиции биха били еднакви, но според мен разликата е осезаема. Да успееш да събереш сам парченцата от душата си и да ги наредиш, знаейки, че има на кого да разчиташ, изгражда повече характер, отколкото някой да се появи и да ти реши проблемите. Защото най-често ние самите сме своите проблеми. 

Не мога да говоря за любов от пръв поглед, защото никога не съм я изпитвала. За поредицата „Двор от рози и бодли“ със сигурност мога да кажа, че изпитах любов от първа страница. Обожавам героите, обожавам начинa на писане на авторката, обожавам сюжета! Препоръчвам и тази нейна книга – заслужава си всичките 928 страници!

диана иванова иванова 06/04/2021

Здравейте!Искам да ви попитам от чисто любопитство дали смятате да преведете и издадете на български книгата From blood and ash?

Егмонт България 09/04/2021

Здравейте, благодарим за интереса към новата книга на Дженифър Арментраут, като се надяваме да Ви зарадваме с новината, че „From blood and ash“ ще излезе на български език през май. Точната дата ще анонсираме съвсем скоро. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Ирена Мицина 13/04/2022

Здравейте, поредицата е прекрасна, дали ще има следваща книга? Може би за Илейн.

Б. Василева 13/03/2023

Книгата е страхотна и любимата ми от поредицата. Следаща книга ще има, очаква се 2024 по инфо пуснато от авторката.

Йоанна Милкова 25/01/2024

Цялото издание ли е преведено от английски? Интересува ме дали бонус главите за Азраел ги има?

Добавяне на коментар:
spacer