22: Вселена 2.0

6,99 лв.
Не е налично

ДОБРЕ ДОШЪЛ ВЪВ ВСЕЛЕНА 2.0

Знае се, че някои неща се случват само в комиксите и в игрите, но все пак събитията, за които предстои да прочетеш, са повече от реалистични... Представи си виртуален образ, който се опитва да превземе реалния ти живот? Как ще му обясниш, че ти си истинският, а той - фалшивият? Ако не се сещаш, Доналд Дък ще ти покаже как се прави. Той със сигурност трябва да хване джойстика на живота си, защото му предстои една много важна мисия - да се добере до архива със секретни документи в непристъпния замък на международен изнудвач, който има силата да срути репутацията на най-влиятелните хора в Дъклург и по цял свят.

Дори Чичо Скрудж не е застрахован!

Внимание! Когато изчетеш историите, вземи си един бонбон "Кар-кан" - на мига ще забравиш всичко и повече няма да си... опасен свидетел.В момента си на Канал Катаклизъм - най-гледания канал. И може би единственият, на който не става въпрос за Супердък, нито за конкурентният супергерой, Маскирания бояджия. По-скоро става дума за чудовището, което броди из улиците на Дъкбург в нощта на Хелоуин на всеки хиляда години...Е, номер или лакомство?

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404506322

ДОБРЕ ДОШЪЛ ВЪВ ВСЕЛЕНА 2.0!    

Знае се, че някои неща се случват само в комиксите и в игрите, но все пак събитията, за които предстои да прочетеш, са повече от реалистични... Представи си виртуален образ, който се опитва да превземе реалния ти живот? Как ще му обясниш, че ти си истинският, а той – фалшивият? Ако не се сещаш, Доналд Дък ще ти покаже как се прави. Той със сигурност трябва да хване джойстика на живота си, защото му предстои една много важна мисия – да се добере до архива със секретни документи в непристъпния замък на международен изнудвач, който има силата да срути репутацията на най-влиятелните хора в Дъклург и по цял свят.

Дори Чичо Скрудж не е застрахован!

Внимание! Когато изчетеш историите, вземи си един бонбон „Кар-кан“ – на мига ще забравиш всичко и повече няма да си... опасен свидетел.

Макрокомикс

Макрокомикс

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: