BRAVO 17/2018

1,99 лв.
Не е налично

БРАВО 17 ще те изненада с интервюта с EVA & DIONA, Кристиан Чарли Танев, Йоана, Olivera и PRETTYMUCH! Ще те запознаем с ексцентричната Били Ейлиш, ще ти разкажем за новото увлечение на Лиза и Лена – моделството, а Бела Хадид, Сабрина Карпентър & co ще ти споделят тайните си за красота. Ще научиш кои са изгряващите на хоризонта K-POP звезди, а актьорите от “Аз съм Луна” ще разкрият плановете си за след края на сериала. ПЛАКАТИТЕ СА НА: МАРТИНА СТОЕСЕЛ, СИАРА, МЕЛИСА БЕНОАСТ, ХАРИ СТАЙЛС, КРИСТИАН КОСТОВ & PAVELL & VENCI VENC'.

25 август - 21 септември 2018
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Нови K-POP групи на хоризонта!
Интересът към корейската музика продължава да расте, а конкуренцията на музикалната сцена е по-голяма и по-вълнуваща от всякога! На небосклона не престават да изгряват нови звезди – ето на кои трябва да обърнеш внимание!

Лиза и Лена: Готини, диви и разкрепостени!
Те са звезди в социалните мрежи, изявяват се като модели, имат собствена модна колекция, стартираха и мечтаната от тях актьорска кариера. Лиза и Лена са успешни повече от всякога! Тайната им е просто – никога не спирай да мечтаеш!

Били Ейлиш: „Винаги съм била особнячка!“
Нестандартен стил, особен характер и отличаващо се звучене − яко, нали? Но точно заради това хората злословят по адрес на Били!

Стайлинг съветите на звездите!

EVA & DIONA си говорят за момчета: „Всяка следваща връзка е по-силна!“
Лятото е време, в което свалките и любовта са в своя апогей. Момичетата обожават да си бъбрят за момчета. Двете поп диви EVA (25) и DIONA (23) също! Двете разказаха на БРАВО за първите си влюбвания и за първия секс! Признаха дали са разбивали сърцето им, имат ли си гаджета и кога ще пускат нови парчета!

PRETTYMUCH: „One Direction са нашите идоли!“
Измина една година, откакто PRETTYMUCH издадоха дебютния си сингъл Would You Mind. Момчетата набират все повече популярност, затова се срещнахме с тях в Ел Ей!

Кристиан Чарли Танев: „Обичам СКАНДАУ като братя!“

Йоана: 30 факта

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда

XL-Тест: Създадени ли сте един за друг?

Кино и ТВ

Срещни се с Olivera на Aniventure Comic Con 2018!
Поп-културният феномен Aniventure Comic Con се завръща за второто си издание на 15 и 16 септември, за да зарадва хилядите фенове на комиксите, игрите и сериалите. Тази година един от гостите ще е любимата ти ютубърка Olivera, ето какво сподели тя за БРАВО...

Какви са плановете на актьорите от „Аз съм Луна“ след края на сериала?
Всички хубави неща свършват! Три сезона, 190 серии, но скоро ще трябва да се сбогуваме с любимите си актьори. Но не се натъжавай! Защото Карол Севиля, Руджеро Паскуарели, Валентина Зенере и Майкъл Ронда знаят точно какво ще правят след това! Срещнахме се с тях в Мадрид/Испания, за да ти разкажем...

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: