BRAVO 15/2017

1,99 лв.
Не е налично

БРАВО 15 ще те срещне със звездите Джъстин Бийбър, Биби Рекса, Кендал Дженър, Лили Колинс, близнаците Долан, Тини, Карол,
Пейтън, Бела и Зендая, EVA и Кристо, Мариано Гонзалес, Найл Хоран, Изабела Моне и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са на ЕД ШИЙРАН, PAVELL & VENCI VENC‘, ОЛИ МЪРС & ЛУИЗА ДЖОНСЪН, РИТА ОРА, АЛЕКС АЙОНО, 5SOS.

22 юли – 4 август
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

 

Звезден стил: Джъстин Бийбър, Биби Рекса, Кендал Дженър

Лили Колинс: Звезден скенер
Изборът попадна на Лили (28) поради един прост факт – тя е интригуваща симбиоза между музика и кино, Великобритания и САЩ, драма и комедия. Нужно ли е да добавим също, че е и неземно красива?

25 Факта за близнаците Долан
Те са ужасно забавни, чаровни и непредсказуеми. В ерата на влогърството и онлайн събитията е трудно да бъдеш оригинален, но тези момчета доказват, че най-интересното тепърва предстои!

Съветите за красота на Тини, Карол, Пейтън, Бела и Зендая
Искаш да изглеждаш безупречно? Лятото е най-подходящият сезон за разкрасяване, а съветите от любимите ти знаменитости идват тъкмо навреме! Ето най-важното, което трябва да знаеш, за да заблестиш като тях!

EVA и Кристо: „Любовта съществува и е най-мощният бумеранг!“
Любовта е истинска само когато в нея си ти самият и даваш всичко от себе си, смятат EVA и Кристо, които се събраха, за да запишат общото си парче Boomerang. Песента обещава да се превърне в летен хит, а БРАВО разбра как можеш да спечелиш пътешествие и участие в техен клип на острова на купона и изкушенията Ибиса!

Мариано Гонзалес: „Аз съм оптимист и леко непредсказуем, също като Габо“

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Бъди във форма: Авокадо мания

XL-Тест: Приличаш ли на миньоните?

5 ситуации, в които всеки изпада по време на ваканция

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда
Искаш да блестиш като звезда? БРАВО ти показва как да се облечеш като твоите любимци и откъде може да намериш дрехи, също като техните...

Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Найл Хоран: „Помощ, приятелите ми не се разбират!“

Кино и TV

Изабела Моне: „Искам да имам робот за домашен любимец!“
На 10 юли Изабела стана на 16 години – и е една от най-младите звезди на Холивуд! Тя проби на големия екран с блокбастъра „Трансформърс: Последният рицар“. Но славата е придружена и с много напрежение! Когато не е пред камерата, сладураната заляга над уроците! Въпреки всичко не би заменила мястото си за нищо на света и дори намира време за откачени хобита...

Дженсън Рос Екълс 27/07/2017

Горещо ви моля пуснете плакати на Свръхестествено и Хавай Пет-0, скоро не сме виждали никакви техни плакати!!! Моля, моля, моля, мноооооого моля!!! Вие сте най-якото списание!!!

Добавяне на коментар: