Писмата, които никога не изпратих (+ подарък)

14,90 лв.

В ръцете си държиш купчина от писма, които събирах на едно място много дълго време. За мен те са много важни и като послания, и като хора, за които са предназначени. Но най-вече за мен е важен изпращачът. Това, което искаш да кажеш на човек, говори повече за теб, отколкото за него. Представям ти моята изповед, болка, огорчение, страст, истина, почит, гняв, любов... Всички тези чувства са много полюсни, но и много истински. Това са моите неизпратени писма.

Стефи събира 20 писма-послания във втората си книга ПИСМАТА, КОИТО НИКОГА НЕ ИЗПРАТИХ и ги споделя с читателите и почитателите си. Това е искрената ѝ изповед към хора, белязали живота ѝ и изградили я като човек и личност. Сред никога неизпращаните послания са такива към най-голямата ѝ фенка, към 16-годишното ѝ АЗ, към момичето, на което се е подигравал целият клас, към момичето, което е бързало да порасне, към идола ѝ и много други.

Освен всичко друго, това са и силни житейски уроци и съкровени тайни, които Стефи споделя с целия свят. Прочети ги!

Към изданието има и специален бележник, в който можеш да започнеш и ти да пишеш своите писма към важни за теб хора.

• Ексклузивно предложение:  Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ предварителни екземпляри от книгата ПИСМАТА, КОИТО НИКОГА НЕ ИЗПРАТИХ ще бъдат придружени от ПОДАРЪК - ЦВЕТНИ СТИКЕРИ. Предложението важи до изчерпване на количествата от подаръка.

ВНИМАНИЕ: Ако сте непълнолетен и никога не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне. Уверете се, че при финализирането въвеждате точен адрес и телефонен номер. Важат стандартните условия за доставка от egmontbulgaria.com.

Автор
Стефани Петкова – Стефи
Марка
Кубар
Тип
Дневници (личности, герои)
 Възраст
 13+
 Корица
 Твърда
 Формат
 16 x 24
 Страници
 80
Включва
Бележник, 80 страници
 ISBN/Баркод
 9789542724209
Али Норова Емилова 29/04/2020

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Прекрасна е ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ивайла Бухлева 05/05/2020

Много е хубава уникална е супер си как си измислила това незнам

Димана Джорева 06/05/2020

Книгата ти е супер и задължително ще си я поръчам Обичам те

Кара Диланова 08/05/2020

Страхотна книга!Унукална си!Възхищавам ти се!Обичамммм тее!<3.

Катя Недялкова Самунджиева 11/05/2020

Страхотна,смислена и интересна книга.Уникален дизайн и замисъл !

Ася Красимирова Георгиева 09/06/2020

Много готина книга. Обичам те Стефи! Продължавай все така с канала!

Елеонора Димитрова Христова 21/07/2022

Много яка книга!Хареса ми много!????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Добавяне на коментар:

Стефани Петкова, известна на всички свои почитатели като Стефи, е родена през 1992 г. в гр. Пловдив. През август 2013 година публикува първото си видео в канала си в YouTube и оттогава клиповете, които създава, са гледани над 30 милиона пъти.

Стефи е завършила СОУ „Любен Каравелов“ в гр. Пловдив – гимназия с разширено изучаване на музика, с профил тамбура и пиано. Продължава образованието си в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, където завършва бакалавърска степен по стопанско управление и взема магистратура по маркетинг. Прецизна, взискателна, сърдечна и винаги усмихната, Стефи има повече от 260 хиляди последователи, с които ежеседмично споделя съвети за направи-си-сам проекти, лайфстайл видеа, както и множество предизвикателства и комедийни скечове. „Тайните на Стефи“ е първата ù книга, която излиза през 2018 г., последвана от „Писмата, които не изпратих“.