1: Тайната на забранената книга

12,90 лв.
Не е налично

Една забранена книга. Библиотека, водеща към друг свят, и книжар, обгърнат със загадъчни сенки. Една жена, чийто избор вещае бъдещето на човечеството.

МакКайла Лейн е съвсем обикновена съвременна жена. Или поне така си мисли, докато нещо необикновено не й се случва. Когато убиват сестра й, само една следа води към убиеца - загадъчно съобщение на мобилния й телефон. В търсене на отговори Мак заминава за Ирландия, за да потъне в мрачен свят, където нищо не е такова, каквото изглежда. Където доброто и злото носят една и съща коварно-съблазнителна маска. Скоро Мак се изправя пред още по-голямо предизвикателство: да остане жива достатъчно дълго, за да се научи да използва силата, която не е предполагала, че притежава. Сила, която й позволява да вижда отвъд човешкия свят, в опасното царство на фае...

Пленителни същества, древна тайна, нежелана истина, история, която ще ви изпепели. Бестселър на New York Times, книгата е преведена в повече от 50 страни по света.

 Автор
 Карън Мари Монинг
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 МакКайла Лейн
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 330 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542711797
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Една забранена книга. Библиотека, водеща към друг свят, и книжар, обгърнат със загадъчни сенки. Една жена, чийто избор вещае бъдещето на човечеството.

МакКайла Лейн е съвсем обикновена съвременна жена. Или поне така си мисли, докато нещо необикновено не й се случва. Когато убиват сестра й, само една следа води към убиеца – загадъчно съобщение на мобилния й телефон. В търсене на отговори Мак заминава за Ирландия, за да потъне в мрачен свят, където нищо не е такова, каквото изглежда. Където доброто и злото носят една и съща коварно-съблазнителна маска. Скоро Мак се изправя пред още по-голямо предизвикателство: да остане жива достатъчно дълго, за да се научи да използва силата, която не е предполагала, че притежава. Сила, която й позволява да вижда отвъд човешкия свят, в опасното царство на фае...

Пленителни същества, древна тайна, нежелана истина, история, която ще ви изпепели. Бестселър на New York Times, книгата е преведена в повече от 50 страни по света.

* * *

Карън Мари Монинг

Карън Мари Монинг е бестселър автор на New York Times и носител на наградата RITA. Преди да се отдаде на писателската кариера, работи като барман, компютърен консултант и специалист по застраховане. Тя е автор на 15 романа, а книгите й са публикувани на близо 40 езика. Посетете я онлайн на karenmoning.com

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 

Евгения Йорданова 09/03/2014

Много се радвам, че ще издавате тази поредица! Ще я следя с искрено удоволствие. Исках да попитам дали ще е налична и в epub формат?!

Десислава Димитрова 29/03/2018

В началото не ми допадна много. Някак ми се губеше смисълът в текста. Но след 70-та страница някъде, нещата започнаха да си се напасват и историята се завъртя.

Даниела Илиева 11/04/2018

Ако искаш да я четете бързо трябва да си вземете останалите 4 на пазара ,които са.Книгата е КРАСТА и адски завладяваща.Много неща стават в поредицата мистерия,реликви ,антики,ирландска митология мрачни тайни и герои със много загадки и мистерия.А любовта е нестандартна и нетипична.Джерико Баронс е най - плътния герой който съм срещала.Той изпълва страниците арогантен,груб,манипулативен,пресметлив,целенасочен и една от загадките в книгата.Без да издава нищо за себе си, той се опитва да използва героинята Мак, за да постигне собствените си цели,както и тя него.Просто ще се изненадате от пластовете на книгата и мистериите в нея.Кой е добър кой е лош всичко се преплита в търсенето на книгата.

Добавяне на коментар:
spacer