5: Отпор

12,90 лв.
Не е налично

Те се нуждаят един от друг, за да оцелеят...Кейти знае, че всичко се промени в нощта, в която луксианците дойдоха. Но това, което не може да разбере, е как Деймън застава на тяхна страна, след като те заплашват да изтрият от лицето на земята всяко човешко същество и всеки хибрид. Но линията между доброто и злото вече е толкова тънка, че все едно я няма.Деймън ще направи всичко, за да спаси тези, които обича. Дори това всичко да е предателство. Вече е почти невъзможно да различиш приятел от враг, а да стоиш и да гледаш отстрани как света се разпада, изобщо не е опция. Но, за да спасят приятелите си, и човечеството, те първо ще трябва да изгубят всичко.

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Тип
 Роман
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 344 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542713456

Те се нуждаят един от друг, за да оцелеят...

Кейти знае, че всичко се промени в нощта, в която луксианците дойдоха. Но това, което не може да разбере, е как Деймън застава на тяхна страна, след като те заплашват да изтрият от лицето на земята всяко човешко същество и всеки хибрид. Но линията между доброто и злото вече е толкова тънка, че все едно я няма.

Деймън ще направи всичко, за да спаси тези, които обича. Дори това всичко да е предателство. Вече е почти невъзможно да различиш приятел от враг, а да стоиш и да гледаш отстрани как света се разпада, изобщо не е опция. Но, за да спасят приятелите си, и човечеството, те първо ще трябва да изгубят всичко.

* * *

Авторът

Дженифър Л. Арментраут живее в Западна Вирджиния. Всички слухове, които се чували за нейния щат, са неверни. Е, повечето. Когато не пише яко, прекарва времето си в четене, фитнес, гледане на филми на ужасите и имитация на писане. Живее със съпруга си, кучешката си половинка Дизъл и хиперактивният джакръсел териер Локи. Мечтата є да стане писател се ражда в часовете по алгебра, които прекарва основно в писане на разкази,... което обяснява и катастрофалните й оценки по математика. Дженифър пише книги за възрастни и млади хора, ърбън фентъзи и любовни романи.

Венислава Анатолиева Георгиева 26/11/2014

Страхотен финал на една уникална поредица! Много чувствена, държи читателя под напрежение. Препоръчвам я на всички, които обичат фантастиката/фентъзитата, но има се иска да се отделят за момент от обичайните вампири и върколаци! На издателството искам да благодаря и продължавайте да ни радвате с такива книги! :)

Добавяне на коментар:
spacer