3: Черни води

9,90 лв.
Не е налично

Водите теглят сирената към истинската й същност.

Ще може ли Ванеса Сандс да устои на тъмния им повик? Година след смъртта на сестра си и превръщането си в сирена Ванеса отчаяно се опитва да се върне заедно със семейството си към стария, нормален живот. Прибирайки се в Мейн за лятната ваканция, тя открива навсякъде спомени за Саймън. Ванеса прави всичко възможно, за да спечели любовта му отново, но в същото време се чувства като чудовище, което застрашава живота му. А дали ще може Саймън да я обикне, ако научи истината за нея - че за да остане жива, тя трябва да се отзове на нуждите на сирената, без значение кого и как ще нарани.

Изпълнена с нови интриги и много романтика, книгата "Черни води" предлага неочаквани обрати в историята на Ванеса. Това е вълнуващата и страховита развръзка на трилогията СИРЕНА.

 Автор
 Триша Рейбърн
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Сирена
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 360 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542708155

Водите теглят сирената към истинската й същност

Ще може ли Ванеса Сандс да устои на тъмния им повик? Година след смъртта на сестра си и превръщането си в сирена Ванеса отчаяно се опитва да се върне заедно със семейството си към стария, нормален живот. Прибирайки се в Мейн за лятната ваканция, тя открива навсякъде спомени за Саймън. Ванеса прави всичко възможно, за да спечели любовта му отново, но в същото време се чувства като чудовище, което застрашава живота му. А дали ще може Саймън да я обикне, ако научи истината за нея – че за да остане жива, тя трябва да се отзове на нуждите на сирената, без значение кого и как ще нарани.

Изпълнена с нови интриги и много романтика, книгата „Черни води“ предлага неочаквани обрати в историята на Ванеса. Това е вълнуващата и страховита развръзка на трилогията СИРЕНА.

*****

Триша Рейбърн

Триша Рейбърн е родена в Ривърхед, Ню Йорк. Завършва колежа „Мидълбъри“ през 2000 година и получава магистърска степен от университета в Лонг Айлънд през 2005 година. Първата си книга, The Melting of Maggie Bean, тя започва като проект за дипломната си работа. Следват още няколко романа за деца, преди да стъпи на сцената за литературата за тийнейджъри с първия роман от трилогията „Сирена“, който носи същото име. „Черни води“ е третата и финална част от нея. Писателката живее със съпруга си в Лонг Айлънд.

Повече информация за нея ще откриете в личния й сайт www.triciarayburn.com.

 

Тихомир Йорданов Боев 09/11/2012

Нямам търпение да видя как ще се развият събитията. Определено първите книжки ме грабнаха и смело мога да заявя, че трилогията се нарежда сред любимите ми книги, издавани от ЕГМОНТ - трилогията "Дивергенти", сагата "Здрач", трилогията "Стражи на историята".

Добавяне на коментар:
spacer