1: Кръвта на Зевс

14,90 лв.

Единственото нещо по-лошо от това да си демон е да си Валари. Като студентка в университета „Аламеда“ в Лос Анджелис, Кара Валари понякога забравя, че е и двете. Вглъбена в страниците на класическите произведения, младата жена има още само година, в която е свободна да прави това, което истински обича. След това ще трябва да изпълни тъмната си съдба.

Прокълнат с нечовешка сила и божествен лик, професорът по класическа литература Максимус Кейн знае достатъчно за тъмната съдба. Принуден е ежедневно да вижда последиците, които любимите му хора понасят, от една-единствена грешка, допусната в детството му. За да се покае, Максимус прекарва нощите си сам, а дните си – отдаден на тихия академичен живот. Самоконтролът е всичко за него и той наистина е добър в това… до деня, в който Кара Валари влиза в класната му стая.

Кара е всичко, което желае, но не би трябвало. Тя е принцеса от висшето общество и негова студентка. Само едно нейно докосване събужда у него сила, която не може да потуши. Тя е забраненият плод, но и отговорът на всички въпроси.

 Автори
 Мередит Уайлд и Ейнджъл Пейн
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 Кръвта на Зевс
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 304
 ISBN/Баркод
9789542724704
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Склад: В наличност
Мила Мойсеева 19/10/2020

Здравейте.Кога се очаква следващата книга от поредицата.?

Егмонт България 21/10/2020

Здравейте, втората част от поредицата излиза в САЩ на 22 декември тази година, а в България - февруари 2021 г. Поздрави, екипът на ЕГМОНТ ❤️️

Добавяне на коментар: