Шест врани

19,90 лв.

Шестима опасни престъпници.
Един невъзможен удар.

Кетердам, оживен център на международната търговия, където всичко може да бъде получено срещу правилната цена – и никой не знае това по-добре от престъпното чудо Каз Брекер.

Каз получава оферта за смъртоносен удар, който ще го направи богат отвъд най-смелите му мечти. Но той не би могъл да се справи сам...

Затворник с жажда за мъст.
Стрелец, пристрастен към залозите.
Беглец с тайно минало.
Шпионин.
Сърцелом.
Крадец с таланта винаги да се измъква.

Бандата на Каз е единственото нещо, което е способно да застане между света и унищожението. Ако междувременно членовете ѝ не се избият помежду си...

 Автор
 Лий Бардуго
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Вселената ГРИША
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 560 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542723028
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sturmhond (@sturmhond.s)

Виктория Илиева Месова 02/09/2019

Здравейте! Книгата ме грабна още от първата страница! Горещо препоръчвам на всички любители на фентъзи романите! Искам също да попитам дали ще издадете и втората книга от поредицата и ако да, кога можем да я очакваме?

Петко Колев Петков 13/02/2020

Страхотна книга ! За феновете на книгите мога да дам любопитна информация - Каз е съкратено от руски език и означава " наказател", а Иней на руски означава "скреж" :)

Биляна Йорданова 11/04/2020

Невероятно приключение с шест уникални герои!!Горещо препоръчвам.Уникална книга!!!

Йоанна 08/05/2023

Хубава книга обаче имам едно много голяма молба към преводачите. Имената на героите са Джаспър и Инеж а не Йеспер и Иней! Моля поправете тази грешка!

Егмонт България 09/05/2023

Здравейте, Йоанна, благодарим ви за обратната връзка. Мнението на читателите е важно за нас. Транслитерацията на имената на героите е решение на преводача и съгласувано със съответния редактор. Оставаме насреща и пожелаваме успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Т.Т.Т 10/05/2023

Ами кажете на вашия преводач, че не става за нищо : )

Добавяне на коментар:

Лий Бардуго е №1 в листата на „Ню Йорк Таймс“ за най-продавани автори на фентъзи романи. Тя е създателката на вселената Гриша. С над един милион продадени екземпляри, нейната вселена обхваща трилогията „Сянка и кост“ (издадена на български), дилогиите „Шест врани“ и King of Scars, сборника с шест разказа The Language of Thorns: Midnight Tales and Dangerous Magic. Нейни разкази могат да се намерят в множество антологии, включително „Най-доброто от Tor.com“ и „Най-добрата американска научна фантастика и фентъзи за 2017“. Други нейни произведения са Wonder Woman: Warbringer и предстоящият за печат роман Ninth House.

Лий е родена в Йерусалим, израства в Лос Анджелис, завършва Йейлския университет. Работила е в рекламата, а също като журналист и дори като гримьор. Понастоящем живее в Холивуд, където понякога може да бъде чута да пее с нейната музикална група.

www.leighbardugo.com  

www.grishaverse.com