1: Евърлес

14,90 лв.

В кралство Семпера времето е разменна монета – извлечено от кръвта, обвързано с желязото, използвано, за да се прибавят часове, дни... години към човешкия живот. По тези земи аристократите като Гърлинг притежават векове, докато обикновените хора изживяват малкото си време, потънали в нищета.

Никой не мрази Гърлинг повече от Джулс Ембър. Преди едно десетилетие тя и баща ѝ избягват под прикритието на нощта от двореца на Евърлес. Сега Джулс ще трябва да се върне там в отчаян опит да спечели време за баща си.

В двореца кипят приготовления за сватбата на Роан, най-младия лорд Гърлинг, с повереницата на кралицата. Джулс е изненадана от неочакваната любезност на Роан, но скоро разбира, че Евърлес крие повече опасности и изкушения, отколкото е подозирала.

Нейните решения имат силата да променят не само съдбата ѝ, но и да предизвикат обрат във времето.

***

„Сара Холънд е жесток разказвач. „Евърлес“ придава ново и зловещо значение на израза „времето ти изтича“.“ – Стефани Гарбър

 Автор
 Сара Холанд
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Евърлес
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 336
 ISBN/Баркод
 9789542722342
Склад: В наличност
Таня Иванова 22/10/2018

Страхотна книга! Нямам търпение да излезе следващата книга.

Добавяне на коментар:

Сара Холънд израства в Минесота, заобиколена от стотици книги. Завършва университета  Wesleyan, а след това работи в чайна, в зъболекарски кабинет, в общинската администрация. След това заминава за Ню Йорк и се ориентира към кариерата на писател. Сара обича да прекарва времето си в търсене на книги в нюйоркските книжарници и в откриване на нови начини да се зареди с кофеин. „Евърлес“ е дебютният ѝ роман.