1: Целуни звездите (Е-книга)

12,99 лв.
Не е налично

Самотна майка. Известен барабанист с тежко минало. Пътищата им не трябваше да се пресичат. Никога.

Безумно престъпление разбива до основи живота на Мия Уест и тя решава да остане за лятото в къщата на брат си в Савана. Поне докато бурята се уталожи. Това, което не очаква е невероятният, но и наранен барабанист, живеещ в къщата за гости.

Лейф Годуин има две цели в живота си: „Каролина Джордж“ – групата, в която свири и да накаже хората, които са опропастили живота му. Мия никога не е влизала в плановете. Грешно е да я докосне.

А любовта им има силата да ги унищожи…

Книга първа от поредицата ПАДАЩИ ЗВЕЗДИ

 Автор
 А. Л. Джаксън
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Падащи звезди
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 400
 ISBN/Баркод
9789542725633
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора: А. Л. Джаксън е бестселър автор на New York Times и USA Today. В центъра на романите ѝ са съвременни истории, наситени с емоции и сексапил, а главните действащи лица са най-често „лоши момчета“.

„Падащи звезди“ е стартът на едноименна поредица от самостоятелни романи, сюжетно обединени от музикалната група „Каролина Джордж“. Главните герои са членове на бандата, като всеки от тях заема централна роля в отделните части, вплетени в поредица.

#2 CATCH ME WHEN I FALL и #3 FALLING INTO YOU ще излязат с логото УО, Книги за любов без предразсъдъци, до края на 2021 г.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: