BRAVO 24/2016

1,80 лв.
Не е налично

БРАВО 24 ще те срещне със звездите, Дженифър Лорънс, Little Mix, София Ричи, Лейди Гага, Мино и Михаела, Найл Хоран, Pavell и Venci Venc', Мадисън Биър, Джак Гилинкси, Джеймс Артър и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са на ЧАРЛИ ПУТ, ЛИЗА & ЛЕНА, THE WEEKND, ALEX&CO, КРИСКО, МАРТИНА СТОЕСЕЛ.

26 ноември – 9 декември 2016
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Звезден стил: Little Mix, София Ричи, Лейди Гага

Мино и Михаела: Екранна емоция на квадрат
Той е по-приказлив, отколкото предполагаш. Готов е да те засипе с готини случки от мига, в който те види. Тя прави първи крачки в актьорската игра и, изглежда, се чувства на мястото си! Двамата влизат в образа на едни от любимите ни герои – Мишо и Ива в онлайн сериала по Vbox7 „Не така, брат“. Ето какво ни споделиха Мино и Михаела за снимките, съвместната работа и любовта, чети смело – обещаваме да е интересно!

Найл Хоран: „Солоалбумът ми е приоритет номер едно!“
Разпродадени турнета, номер едно албуми – като член на най-успешната бойбанда One Direction, Найл Хоран (23) беше един от най-известните музиканти на света! Но, както знаем, славата има и тъмна страна. Заради постоянните пътувания няма време за личен живот, семейството и приятелите ти! Затова през август 2015 бандата обяви пауза! Тя трябваше да трае около година, но сега стана ясно, че ще е по-голяма! Защото всички от тях подготвят солопроекти! Ще видим ли отново Найл, Хари (22), Лиам (23) и Луи (24) на една сцена? БРАВО попита Найл...

Pavell и Venci Venc': Минават на следващото ниво с първи албум и парче с Кристиан!
Да се добереш до двамата хип-хоп изпълнители се оказва абсолютно приключение. След като цяла седмица бяха супер заети, успяхме да се свържем с тях, докато пътуваха за участие в Пловдив. Първият им албум Setaabrat е вече факт, а ние бързаме да те изстреляме директно в музикалната вселена на Pavell и Venci Venc‘.

Мадисън Биър и Джак Гилинкси: Звезден скенер
Те са млади, красиви и влюбени, а талантът и очарованието им нямат край – представяме ти Мадисън (17) и Джак Гилински (20)!

Джеймс Артър: „Тези песни спасиха живота ми!“
След тежка депресия Джеймс Артър е отново тук с нов албум – Back from the edge! специално за БРАВО той разтълкува песните си!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Бъди във форма: Street food
Приготви вкъщи картофки с чили и сирене и канелени пуканки! Съвсем лесно е!

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда!
Искаш да блестиш като звезда? БРАВО ти показва как да се облечеш като твоите любимци и откъде може да намериш дрехи, също като техните...

XL-Тест: Каква е репутацията ти в Snapchat?
Забавни, секси или готини – как въздействат снаповете ти на другите? Разбери от този тест!

Бърз тест: Коя е твоята компания? 

Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Кино и TV

Тайни за Дженифър Лорънс
Феновете я обожават заради естественото поведение, неподправеното чувство за хумор и безспорния артистичен талант. Ето 30 тайни, които разкриват актрисата в една съвсем нова светлина!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer