BRAVO 18/2016

1,80 лв.
Не е налично

БРАВО 18 ще те срещне със звездите Джъстин Бийбър, Ел Фанинг, Джоуи Кинг, Биби Рекса, The Girl And The Dreamcatcher, Ариана Гранде, Селена Гомес, Twenty One Pilots, Камерън Далас, Меган Фокс и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са на ТРОЙ СИВАН, КАМЕРЪН ДАЛАС, ЕМА РОБЪРТС, GREEN DAY, ПИКАЧУ, ТАЙЛЪР ПОУЗИ.

3 - 16 септември 2016
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Звезден стил: Джъстин Бийбър, Ел Фанинг, Джоуи Кинг

Биби Рекса: „Срещите ми с холивудски звезди са пълен провал!“

25 факта за The Girl And The Dreamcatcher
Дуото The Girl And The Dreamcatcher отдавна е във фокуса на вниманието ни и неслучайно набира все повече скорост сред фенове и музикални спецове. Обожаваме го защото са един от малкото звездни примери, в които професионалният и личният живот са в пълен синхрон!

Ариана Гранде и Селена Гомес: Битката на кралиците
Какво ли би станало, ако изправим една срещу друга две поп принцеси? Ние също изгаряме от любопитство, така че няма да се бавим повече, а ще атакуваме директно – нека двубоят между Селена (24) и Ариана (23) започне сега!

Twenty One Pilots: „С порастването идват и отговорностите!“
Stressed Out? Пред БРАВО Джош и Тайлър признават

Камерън Далас: „Тормозеха ме в училище!“

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Бъди във форма: Вкусни закуски

Тест: Вярваш ли в себе си?

Смях: Кой е подходящият за теб домашен любимец?

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда!
Искаш да блестиш като звезда? БРАВО ти показва как да се облечеш като твоите любимци и откъде може да намериш дрехи, също като техните...

Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Кино и TV

Меган Фокс: Боец по душа!
Звездата от „Костенурките нинджа: На светло“ разкрива пред БРАВО, че в реалния живот посреща смело всяко едно предизвикателство!

 

Стилиана Димитрова Янакиева 03/09/2016

Здравейте, Браво! Аз съм голям фен на списанието, имам доста от частите му, но съм голям фен и на Ариана Гранде, затова моля да пуснете брой в който да има плакат-колаж на Ари! Обичам списанието доста е забавно и покрива доста от свободното ми време!

Стилиана Димитрова Янакиева 03/09/2016

Здравейте, Браво! Аз съм голям фен на списанието, имам доста от частите му, но съм голям фен и на Ариана Гранде, затова моля да пуснете брой в който да има плакат-колаж на Ари! Обичам списанието доста е забавно и покрива доста от свободното ми време!

Камелия Росицова Илиева 06/09/2016

Купих си броя само и единствено заради плаката на Пикачу! Не съм вярвала, че някога ще сложите плакат на Аниме :((( Моля Ви, слагайте вече плакати на Анимета, в БГ има адски много техни фенове. :) Кей-попът го зарязахте, а този плакат на бас че само заради истерията по Pokemon GO сте го сложили ... Но нищо поне го ИМА! :(((

Емилиян Любомиров Лазаров 09/09/2016

Аз купих броя само заради статията с Биби Рекса и бих искал да разбера още за интересните случки на Биби и Давид Гета.И също бих искал да разбера повече за Ариана Гранде.

Емилиян Любомиров Лазаров 09/09/2016

Извинявам се за Втория Коментар и голямото любопитство,но можете ли в едно от следващите издания на БРАВО в рубрката 25 факта за.... или От А до Я със... моля в една от тях напишете за Ник Джонас!Аз съм му голям фен!

Никол Николаева Георгиева 15/09/2016

Много Ви моля да публикувате новия брой, който излиза в събота!

Добавяне на коментар: