Асо пика

19,90 лв.

Добре дошли в частна академия „Нивеус“, където парите се стелят по коридорите, а учениците са перфектни. До този момент. Защото анонимният изпращач на съобщения Аса изважда наяве тъмните тайни на двама от тях.

Талантливият музикант Девон е буквално удавен от репетиции, но не може да избяга от светлината на прожекторите, когато личните му снимки стават много публични.

Дванайсетокласничката Чиамака не се страхува да получи това, което иска. Скоро обаче всички ще разберат цената, която е платила за властта.

Някой иска да съсипе и двамата. Някой, който държи всички аса. И той планира нещо много повече от гимназиална игра...

„Разтърсваща и ужасяваща. Няма начин да оставите книгата, докато не стигнете до последната страница.“
– Морийн Джонсън, съавтор на „Сняг вали“

 Автор
 Фарида Абике-Имиде
 Жанр
 Трилър
 Възраст
 14+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 400
 ISBN/Баркод
9789542729877

„Асо пика“ от Фарида Абике-Имиде е взривоопасен и завладяващ роман, изпълнен с шокиращи обрати, който навлиза дълбоко в сърцето на институционализирания расизъм. Той е номиниран за най-добра юношеска книга в наградите на Goodreads за 2022 г. Романът се радва на много положителен читателски отклик в социалните мрежи, особено в платформата ТикТок, където видеата за него имат над 54 млн. гледания. Морийн Джонсън, съавтор на „Сняг вали“, казва за него: Разтърсваща и ужасяваща. Няма начин да оставите книгата, докато не стигнете до последната страница.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buba (@buba_blog)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer