2: Тез безкрайни нишки

19,90 лв.

Една-единствена целувка бе нужна да срине стените, издигнати около сърцето на Ализе – отдавна изгубената наследница на древното царство на джиновете. Една-единствена целувка и сърцето на престолонаследника на Ардуния, Камран, вече не му принадлежи. Но след тази целувка животът и на двамата е застрашен.

Обичният дядо на Камран – цар Зал, лежи мъртъв, посечен от ръката на Сайръс, прокълнатия наследник на царство Тулан. И не стига това, но вероломният млад владетел е похитил и самата Ализе, като планира да се ожени за нея. Ако тя се съгласи, Сайръс ще ѝ преотстъпи трона и по този начин ще изпълни сделката, която е сключил с Дявола.

Ализе не иска да има нищо общо нито със Сайръс, нито с Дявола. Но пред възможността най-сетне да сбъдне съдбата си, младата жена трябва да съумее да загърби собствените си чувства и да се превърне във водача, от когото народът ѝ се нуждае.

Книга втора от поредицата ТОВА ИЗТЪКАНО ЦАРСТВО

 Автор
 Тахере Мафи
 Поредица
Това изтъкано царство
 Тип
 Фентъзи
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 368
 ISBN/Баркод
9789542732563

Тахере Мафи е номинирана за Националната награда за книга и е авторката на бестселърите от класациите на „Ню Йорк Таймс“ и „Ю Ес Ей Тъдей“ – поредицата „Разбий ме“, A Very Large Expanse of Sea, Whichwood и Furthermore.

„Тахере Мафи създава разточителен, ухаещ на шафран свят, в който дяволите нашепват нежелани пророчества, а принцовете се влюбват в джинове с очи, белязани от безкраен студ. ... Безнадеждните романтици ще изпитат наслада от еуфоричната агония на очакването, докато наблюдават как тези обречени любовници подреждат чувствата си. Но докато отношенията на Ализе и Камран се развиват, Мафи предлага на читателите един разкошно изграден свят. Като сложен ислямски стенопис с цветя, историята на Мафи се разширява умишлено, при което всяко малко откритие разцъфва от предходното.” – Ню Йорк Таймс

Ивелина 03/07/2024

Здравейте, кога можем да очакваме трета част от поредицата?

Добавяне на коментар: