2: Разнищи ме

14,90 лв.
Не е налично

Джулиет е избягала в Пункт Омега - място за хора с дарби като нея и щаб на бунтовническата съпротива. Най-накрая тя е свободна от Възобновителите, свободна от плана им да я използват като оръжие, свободна да обича Адам. Но Джулиет никога няма да може да се раздели със смъртоносното си докосване. Нито пък от Уорнър, който я иска повече, отколкото тя би могла да си представи. Преследвана от миналото си и ужасена от бъдещето, Джулиет знае, че ще трябва да избере между това, което иска, и това, което мисли за правилно. Решение, което би могло да включва и избор между сърцето й и живота на Адам.

 Автор
 Тахере Мафи
 Тип
 Антиутопии
 Поредица
 Разбий ме
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 416 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542714446

Джулиет е избягала в Пункт Омега – място за хора с дарби като нея и щаб на бунтовническата съпротива. Най-накрая тя е свободна от Възобновителите, свободна от плана им да я използват като оръжие, свободна да обича Адам. Но Джулиет никога няма да може да се раздели със смъртоносното си докосване. Нито пък от Уорнър, който я иска повече, отколкото тя би могла да си представи. Преследвана от миналото си и ужасена от бъдещето, Джулиет знае, че ще трябва да избере между това, което иска, и това, което мисли за правилно. Решение, което би могло да включва и избор между сърцето й и живота на Адам.

* * *

Бестселър поредица на New York Times и USA Today, „Разбий ме” и продължението му „Разнищи ме” се издават в над 25 държави, а филмовите права са закупени от 20th Century Fox. „Книга, заредена с наелектризиращи емоции, романтика и напрежение”, така описва „Разнищи ме” писателката Ками Гарсия.

У нас първата книга в поредицата, публикувана през януари 2015 г.,  бързо спечели интереса на читателите и се нареди в класацията за най-продавани тийн книги на верига книжарници „Хеликон”.

* * *

Тахере Мафи е авторът на суперуспешната трилогия „Разбий ме”. Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти. Може да я посетите онлайн на taherehbooks.com или да я последвате в twitter @TaherehMafi

Ина Костадинова 25/05/2015

Жестока книга! Книгата е много добра! Препоръчвам я на всеки!!!

Моника Йорданова Василева 06/09/2022

Здравейте! Искам да знам дали ще има нови разпечатки на поредицата и дали ще превеждате останалите книги?

Егмонт България 07/09/2022

Здравейте, Моника, благодарим ви за съобщението. Към момента не можем да споделим информация, но предаваме препоръката ви на издателския ни отдел. Усмихнат ден! екипът на ЕГМОНТ

Елисавета 13/11/2022

Здравейте! Много бих искала да прочета поредицата. Също така има доста голям интерес. Скоро ще има ли нови разпечатки на цялата поредица?

Егмонт България 14/11/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към поредицата. Към момента не можем да споделим информация за нея, но ще предадем интереса ви на издателския ни отдел. При новости ще се завърнем с информация тук и в социалните мрежи. С най-добри пожелания, екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: