1: Разбий ме

14,90 лв.
Не е налично

"Не може да ме докоснеш", прошепнах аз. Лъжа, но не му казвам. Може да ме докосне, но никога няма да узнае. Странни неща се случват, когато някой ме докосне. Лоши неща."

Никой не знае защо допирът до Джулиет е фатален, но определени хора имат планове за нея. Планове да я използват като оръжие.

Но Джулиет има собствени планове.

След живот, прекаран в плен, тя най-накрая открива сила да се бори за себе си - и за бъдеще с момчето, за което доскоро вярва, че е изгубила завинаги.

 Автор
 Тахере Мафи
 Тип
 Антиутопии
 Поредица
 Разбий ме
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 328 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542713760

„Не може да ме докоснеш”, прошепнах аз. Лъжа, но не му казвам. Може да ме докосне, но никога няма да узнае. Странни неща се случват, когато някой ме докосне. Лоши неща.”

Никой не знае защо допирът до Джулиет е фатален, но определени хора имат планове за нея. Планове да я използват като оръжие.
Но Джулиет има собствени планове.
След живот, прекаран в плен, тя най-накрая открива сила да се бори за себе си – и за бъдеще с момчето, за което доскоро вярва, че е изгубила завинаги.

* * *

Бестселър поредица на New York Times и USA Today, „Разбий ме” и продължението му „Разнищи ме” се издават в над 25 държави, а филмовите права са закупени от 20th Century Fox. „Книга, заредена с наелектризиращи емоции, романтика и напрежение”, така описва „Разнищи ме” писателката Ками Гарсия.

У нас първата книга в поредицата, публикувана през януари 2015 г.,  бързо спечели интереса на читателите и се нареди в класацията за най-продавани тийн книги на верига книжарници „Хеликон”. Запознайте се и с мненията за „Разбий ме”, в българското онлайн пространство: azcheta.com; ladyzone.bg; writting-is-fun.blogspot.com; zineti.blogspot.com.

* * *

Тахере Мафи е авторът на трилогията Разбий ме. Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти. Може да я посетите онлайн на taherehbooks.com или да я последвате в twitter @TaherehMafi

http://egmontbulgaria.tumblr.com/post/122233549156/taherehmafi-news-im-so-thrilled-to-say-that

http://egmontbulgaria.tumblr.com/post/121914391571

Дария Красимирова Панева 27/02/2015

Много интересна и завладяваща книга. Ще се потопите в един свят с тръпка, напрегнатост, но и романтика. Препоръчвам тази книга на всеки.

Еси 03/10/2018

Книгата звучи интересно. Ще я пуснете ли да се печата скоро?

Егмонт 05/10/2018

Здравей, Еси! Съвсем скоро ще има допечатка на първите 3 книги. Следи сайта ни и социалните мрежи за повече подробности! Поздрави!

Христина Събева 26/03/2021

Ще издавате ли останалата част от поредицата. От любопитво питам

Станислава Стефанова Георгиева 24/05/2021

Ще пускате ли да се печата първата , втората и четвъртата книга скоро?

Станислава Георгиева 20/08/2021

Ще се печата ли поредицата отново? Звучи страшно интересна

Егмонт България 30/08/2021

Здравейте, Станислава! Засега не сме планирали преиздаването на поредицата, но издателскят ни отдел има предвид запитването Ви и може и да обмисли. Междуврменно ни следете на сайта и в социалните ни мрежи, където споделяме всички новости, свързани с предстоящите ни заглавия. Поздрави и усмихнат ден, екипът на издателство ЕГМОНТ

Виолета Владимирова Христова 17/11/2021

Ще има ли скоро в наличност ? Много искам да си я взема

Моника Георгиева Маркова 22/11/2021

Книгата звучи много интересно! Ще има ли преиздаване на поредицата?

Егмонт България 07/12/2021

Здравейте, благодарим за интереса ви към Тахере Мафи и поредицата. Запитванията са предадени на издателския ни отдел. При новости за преиздаване ще публикуваме информацията на сайта ни и в социалните мрежи. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Ирина Тодорова Костова 20/01/2022

Здравейте. Много ще се зарадвам, ако решите да преиздавате тази невероятна поредица. Много искам да си я прочета.

Добавяне на коментар: