Клубна карта ЕГМОНТ 2024

25,00 лв.

Скъпи читатели, клубна карта ЕГМОНТ предоставя 20% отстъпка при поръчка на издания и продукти, налични на нашия уебсайт www.egmontbulgaria.com, през цялата календарна 2024 г. с доставка в България!

Чудесен подарък за вас, за скъп човек или за цялото семейство и домашната библиотека!

За да приложите отстъпката в периода на валидност на картата, въвеждайте кода на картата в полето за ваучер при финализиране на всяка поръчка.

Клубната карта не предоставя допълнителна отстъпка към продукти, обвързани с другa такава, и е валидна от 1 януари 2024 г. до 31 декември 2024 г.

Тази карта не е платежно средство или кредитна карта.

 

ВАЛИДНОСТ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Клубната карта не предоставя допълнителна отстъпка към продукти, обвързани с друга такава, и е валидна от 01.01.2024 г. до 31.12.2024 г., единствено за поръчки от уебсайта www.egmontbulgaria.com.

Важат стандартните условия за доставка на поръчки от egmontbulgaria.com.

За да приложите отстъпката в периода на валидност на картата, въвеждайте кода на картата в полето за ваучер при финализиране на всяка поръчка.

Притежателят на картата носи цялата отговорност за използването и съхраняването ѝ, след като тя бъде предоставена от издателство „Егмонт“.

„Егмонт България“ ЕАД не носи отговорност за загуби или вреди, понесени от притежателя на картата или от трети лица, възникнали от неспособност да бъде осигурена сигурността на клубната карта. 

Количествата на клубните карти са ограничени и предложението е активно до изчерпването им!

Материал PVC карта
Формат 86 мм x 54 мм

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: