Страстната година (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

НИКОЙ НЕ ГОВОРЕШЕ ЗА СТРАСТНАТА ГОДИНА. БЕШЕ ЗАБРАНЕНО.

Момичетата от окръг Гарнър биват изпращани в изгнание, когато навършат 16 години. Те трябва да живеят година далеч от дома, за да се освободят от магията, таяща се в тях. Едва след това могат да се завърнат отново у дома – пречистени и готови да се омъжат.

Но не всички успяват да оцелеят. Тиърни Джеймс мечтае за един по-добър живот, а с наближаването на нейната страстна година, девойката бързо осъзнава, че в изпитанието има много повече от страха от бракониерите в гората и жестокостта на оцеляването. Най-голямата заплаха може да се окаже в тях самите.

Напомнящ за „Игрите на глада“ и „Разказът на прислужницата“, „Страстната година“ е остър и болезнено искрен разказ за сложните и понякога объркани взаимоотношения между момичетата и трудните решения, които трябва да вземат.

Изпълнен със съспенс, романът на Ким Лигет блестящо показва високата цена, която заплаща свят, изпитващ презрение към жените. Сюжет, от който сърцето бие учестено. Едновременно мрачна приказка, история за оцеляване, но и за романтика, манифест за съпротива. Не можех да спра да чета. – Либа Брей, писател и бестселър автор на Ню Йорк Таймс

 Автор
Ким Лигет
 Жанр
 Антиутопии/Sci-fi
 Възраст
 16+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 496
 ISBN/Баркод
9789542725190

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: