Обяснения в омраза (Е-книга)

12,99 лв.
Не е налично

Всичко започва с една мистериозна синя бележка. Нещо синьо.

Когато Шарлът Дарлинг отива да продаде собствената си необличана булчинска рокля в магазин за дрехи втора употреба, тя попада на друга, чужда рокля. Нещо старо.

Пришито към подплатата ѝ, се крие най-прекрасното любовно послание: „Благодаря ти, че сбъдна всичките ми мечти“. Шарлът решава да задържи бележката, за да разбере как завършва тази история. Нещо, взето назаем.

Ако не се беше осмелила, Шарлът никога нямаше да научи, че авторът на романтичното послание се е превърнал в един изоставен от любимата си, арогантен, циничен и властен мъж. Но съдбата няма да позволи пътищата им да се разминат, защото има специален план за тях. Предстои им... нещо ново.

 Автори

 Ви Кийланд и Пенелъпи Уорд
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 336 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542723592
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Ви Кийланд е бестселър автор, чиито заглавия присъстват в повече от 90 бестселър списъка и са преведени на 20 езика. В момента се помещава в Ню Йорк със своя съпруг и трите им деца, където изживява своята щастлива приказка с момчето, което среща на шестгодишна възраст.

Пенелъпи Уорд израства в Бостън с петимата си по-големи братя и прекарва значителна част от двайсетте си години като водещ на новините. Пенелъпи живее в Роуд Айлънд със своя съпруг, сина им и красивата им аутистична дъщеря. Тя е автор на повече от 15 романа, най-известният сред които е „Омразен съквартирант“.

Заедно Ви и Пенелъпи са написали книгите „Cocky Bastard“, „Stuck-Up Suit“, „Playboy Pilot“, „Mister Moneybags“, „Dear Bridget“, „I Want You“, „Rebel Heir“ и „Rebel Heart“. Можете да откриете авторките на www.vikeeland.com и www.penelopewardauthor.com .

spacer