BRAVO Кино & TV - Април 2014

3,90 лв.
Не е налично

В специалния ни брой БРАВО КИНО & ТВ те очакват: Забавни тестове, 38 СУПЕРЯКИ ЛЕПЕНКИ + 2 МЕГА плаката на Селена и Деми, 8 СУПЕР плаката на Виолета, Ашли Бенсън, Лив и Мади, Тайлър Поузи, Пол Уесли, Пак Шин Хъе, "Дивергенти" и Lab Rats, както и плакати на Революция Z, Бела Торн, Лора Марано и Дженифър Морисън! Лора Вандервурт се изправя срещу Кристъл Рийд в звезден дуел, Нина Добрев си признава в ексклузивно интервю за БРАВО, че й харесва да е лошо момиче, очаква те и нова порция мода, в която ще ти разкрием как да се гримираш като филмова звезда! Не забравяй да сканираш любимите ни герои от "Свръхестествено" и любовта на Аштън Кътчър и Мила Кунис, която се пренесе и зад камерата! Всичко за звездите на корейските драми ще научиш от рубриката ни "От А до Я", А Тео и Шайлин от "Дивергенти" ще ти разкажат лично какво е чувството да участват в най-новия холивудски блокбастър! На пазара от 12 април!

12 април 2014
БРАВО Кино & TV
Специален брой на БРАВО
Обем на броя:
32 страници, включително 4 плаката
+ 2 мегаплаката
+ 8 суперплаката
+ 38 лепенки
Формат: 21 х 28 см

BRAVO КИНО & TV

В специалния ни брой БРАВО КИНО & ТВ те очакват: Забавни тестове, 38 СУПЕРЯКИ ЛЕПЕНКИ + 2 МЕГА плаката на Селена и Деми, 8 СУПЕР плаката на Виолета, Ашли Бенсън, Лив и Мади, Тайлър Поузи, Пол Уесли, Пак Шин Хъе, „Дивергенти” и Lab Rats, както и плакати на Революция Z, Бела Торн, Лора Марано и Дженифър Морисън! Лора Вандервурт се изправя срещу Кристъл Рийд в звезден дуел, Нина Добрев си признава в ексклузивно интервю за БРАВО, че й харесва да е лошо момиче, очаква те и нова порция мода, в която ще ти разкрием как да се гримираш като филмова звезда! Не забравяй да сканираш любимите ни герои от „Свръхестествено” и любовта на Аштън Кътчър и Мила Кунис, която се пренесе и зад камерата! Всичко за звездите на корейските драми ще научиш от рубриката ни „От А до Я“, А Тео и Шайлин от „Дивергенти” ще ти разкажат лично какво е чувството да участват в най-новия холивудски блокбастър! На пазара от 12 април!

BRAVO

BRAVO

BRAVO

BRAVO

 

И ОЩЕ:

Истина или лъжа

Аштън Кътчър и Мила Кунис: Любов пред и зад камерата

BRAVOBRAVO

От корицата: Тео Джеймс и Шайлин Удли: Новата холивудска двойка мечта

Алисън срещу Елена: Силните жени в „Тийн вълк“ и „Ухапана“!

BRAVOBRAVO

Тест: На кои ТВ звезди приличате ти и твоята компания?

Тест: Можеш ли да съблазняваш като кинозвезда?

От А до Я: Звездите на корейските драми

Звезден скенер: Свръхестествено

BRAVOBRAVO

Нина Добрев: „Харесва ми да съм лошо момиче!”

Мода: Гримирай се като филмова звезда!

BRAVOBRAVO

Плакати: 

2 мегаплаката
(80 x 55 см)

8 суперплаката
(41 x 55 см)

4 плаката
(28 х 42 см)

Ивана Ивайлова Бочева 14/04/2014

BRAVO mnogo sum dovolna ot posledniq broi i mnogo bih iskala da pusnete nqkoi mega plakat na The Vampire Diaries (TVD)v po sledvashtiq broi :)

Добавяне на коментар:
spacer