BRAVO 4/2014

1,70 лв.
Не е налично

Новата порция БРАВО със звезди те очаква: Ще разбереш защо Макс от The Wanted мисли, че причината всеки от тях да поеме по отделен път са One Direction! Новини около Зейн, Хари и Найл; Дидо и Надя от Deep Zone Project ще ти разкажат как и къде ще отпразнуват 15-годишния рожден ден на групата, Ели Голдинг ще ти разкрие как поддържа фигурата си, а в рубриката ни ХАЙ-ТЕК ще ти представим най-яките аксесоари за твоя смартфон! Джейсън Деруло говори откровено за бъдещето, ще ти разкрием кои са любимите занимания на Юна от Girls’ Generation както и 10 неизвестни досега факта за любимия ти сериал "Лив и Мади"! Научи повече за зеленооката красавица от Сидни - Фийби Тонкин, дали Селена Гомез е превъзмогнала Джъстин, с какво Union J са по-различни от другите бойбанди и за какво мечтае в момента Зак Ефрон! Плакатите са на Оли Мърс, "Виолета", Лиа Мишел и Sleeping With Sirens!

26 февруари - 11 март 2014
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Новата порция БРАВО със звезди те очаква: Ще разбереш защо Макс от The Wanted мисли, че причината всеки от тях да поеме по отделен път са One Direction! Новини около Зейн, Хари и Найл; Дидо и Надя от Deep Zone Project ще ти разкажат как и къде ще отпразнуват 15-годишния рожден ден на групата, Ели Голдинг ще ти разкрие как поддържа фигурата си, а в рубриката ни ХАЙ-ТЕК ще ти представим най-яките аксесоари за твоя смартфон! Джейсън Деруло говори откровено за бъдещето, ще ти разкрием кои са любимите занимания на Юна от Girls’ Generation както и 10 неизвестни досега факта за любимия ти сериал “Лив и Мади”! Научи повече за зеленооката красавица от Сидни – Фийби Тонкин, дали Селена Гомез е превъзмогнала Джъстин, с какво Union J са по-различни от другите бойбанди и за какво мечтае в момента Зак Ефрон! Плакатите са на Оли Мърс, “Виолета”, Лиа Мишел и Sleeping With Sirens!

* * *
 

Звезден стил: Бела Торн, Кат Греъм, Ники Минаж

Deep Zone Project: Една клубна легенда на 15 години!
Deep Zone Project е неотменна част от българската музикална сцена. Всъщност тази година бандата отбелязва цели 15 години! Как са Надя и момчетата и с какво ще ни изненадат, ще разбереш от самите тях...

Джейсън Деруло: Отблизо
Само в БРАВО рапърът разбулва неразкривани досега факти за себе си...

The Wanted: „Причината за раздялата ни са One Direction!”

BRAVOBRAVO

От корицата: 10 неизвестни досега факта за Лив и Мади
Псст... Искаш ли да разбереш горещи подробности от кухнята на комедийния сериал на Дисни „Лив и Мади“? БРАВО ти доверява най-интересни любопитки около актьорите на шоуто!

Селена Гомез: Край на любовната мъка

BRAVO BRAVO

Зак Ефрон: Приказката с Лили свърши

Как поддържа фигурата си Ели Голдинг?
Тя спортува редовно и набляга на плодовете и зеленчуците

Union J: „Не сме типичната бойбанда!”
Джорж(20), Джей Джей(25), Джейми(24) и Джош(21) са членовете на бандата Union J. Те са хаотични, целеустремени и суперсладки, но и различни от другите бойгрупи! БРАВО се срещна с Джордж, за да разбере защо!

BRAVO BRAVO

Юна: Упорства, докато постигне своето
Известна със своята скромност и естествена красота, тя е не само част от най-популярните гърлгрупи от Южна Корея, Girls’ Generation, но и търсен модел и награждавана актриса. БРАВО ти представя... Юна!

Ново: Албуми и книги

Класации: Спечели тениска с любима звезда!

 

Здравей, BRAVO!

Хай-тек: Най-новите аксесоари за твоя смартфон!
Не само апликациите могат да направят телефона ти як! БРАВО тества за теб най-новите устройства, за да си в час с последните прищявки на техниката...

BRAVO

Смях:Комикс, загадки, вицове

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

Консултация: Обичай себе си!
Тяло, характер или стил – не всеки харесва всичко у себе си! БРАВО ще те научи как да заобичаш недостатъците си!

BRAVOBRAVO

Тест: Какво харесват другите в теб?

 

Фийби Тонкин: Зеленооката красавица от Сидни
Бъдеща майка и единствена наследница на могъщ върколашки род, готова на всичко, за да вдигне проклятието от хората си – в новия сериал виждаме една съвсем различна Хейли!

BRAVOBRAVO

Киноновини:  „Ченге за един ден“, „Мистър Пибоди и Шърман“

Плакати:
Оли Мърс, “Виолета”, Лиа Мишел и Sleeping With Sirens 
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 07.03.14.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer