BRAVO 4/2011

1,70 лв.
Не е налично

Grammy, Brit, TILT, Born This Way... През последните две седмици събития при звездите не липсваха. Няма да липсват и в БРАВО. В брой 4 началото е родно и е поставено от Радина, с която БРАВО се срещна в Деня на влюбените, за да я разпита за любовта, ролите и... 73-те рокли в клаустрофобичния й гардероб. За твоя гардероб пък ще се погрижи рубриката "Стил", която черпи вдъхновение от един познат "клюкарски" сериал. Без клюки, но с неочаквана новина е интервюто с Ники Минаж, която разкрива обекта на някогашно влюбване. (Шшш, самият Лил Уейн!) Имаш ли нужда от още причини, за да разгледаш брой 4? Не? Добре, тогава не чети, че плакатите са на Нина Добрев, Явор Бахаров, Деби Раян и Tokio Hotel.

23 февруари - 8 март 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Grammy, Brit, TILT, Born This Way... През последните две седмици събития при звездите не липсваха. Няма да липсват и в БРАВО. В брой 4 началото е родно и е поставено от Радина, с която БРАВО се срещна в Деня на влюбените, за да я разпита за любовта, ролите и... 73-те рокли в клаустрофобичния й гардероб. За твоя гардероб пък ще се погрижи рубриката „Стил“, която черпи вдъхновение от  един познат „клюкарски“ сериал. Без клюки, но с неочаквана новина е интервюто с Ники Минаж, която разкрива обекта на някогашно влюбване. (Шшш, самият Лил Уейн!) Имаш ли нужда от още причини, за да разгледаш брой 4? Не? Добре, тогава не чети, че  плакатите са на Нина Добрев, Явор Бахаров, Деби Раян и Tokio Hotel.

 

* * *

Новини: Свежи слухове и факти 
Mix: Стивън Маккуин, Уилоу Смит, Миранда Косгроув
 

Новини: Aврил Лавин, Майли Сайръс, 30 Seconds To Mars, Даниел Радклиф, Пийт и Ашли

Лейди Гага: Born This Way или новата раса
Born This Way oправда очакванията още с премиерата си на 11 февруари. Изпълнението на Гага на наградите Grammy още повече. БРАВО ти разкрива какво следва занапред.

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Grammy 2011: Kaкво ще запомниш!

Енрике Иглесиас: Звездата под лупа
Концертът му в България завинаги срина доверието на някои фенове в прогнозата за времето. Оказа се, че понякога с дъжда валят и целувки! Покрай отминалия 14-ти БРАВО си припомни тази между Енрике и нашето момиче от публиката, Ралица. А също и защо обичаш Иглесиас (35) толкова много!

BRAVO Музика
BRAVO Музика

Еминем: Новите при Шейди
Той може и да изгуби в най-важните категории на Grammy тази година, но си тръгна с 3 статуетки и доказа, че отново е на върха. А кой знае, може би през 2012 някой друг от лагера на Еминем ще държи грамофонче в ръце!

Ники Минаж: Влюбена в Лил?
Тя е новата нежна надежда на хип-хопа, макар имиджът й да е твърде далеч от нежната дискретност. БРАВО разпита 26-годишната Ники за музиката, Еминем и Лил Уейн...

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели албум на любима звезда!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

На чисто: 19 съвета за борба с пъпките
Срещу кошмара на всеки тийн има не една работеща рецепта. Тук ти предлагаме няколко лекарства срещу пъпки без лекарство. Защото освен със специализираните козметичните продукти можеш да пребориш акнето и с това, което правиш, и с това, което ядеш.

Мода: Открадни стила на Gossip Girl!
Стилът на героите в Gossip Girl си струва всички клюки! БРАВО ти показва как да го копираш...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Гледаш ли позитивно на нещата?

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Радина Кърджилова: Живот в три версии
На терминала между премиерата на TILT и новия сезон на „Стъклен дом“, Радина вмества и постановката „Живот в три версии“. БРАВО също погледна на живота й през три – ролите, стила и любовта!

Glee: Зад кулисите на сериала
БРАВО ти разкрива най-любопитното около сериала.

BRAVO КиноBRAVO Кино

Виктория Джъстис: И зве здите понякога са недоволни
Звездата от Victorious разказва откровено за дните, в които й се иска никой да не я познава.

Киноновини: „Гномео и Жулиета 3D“, „Непреклонните“, „Любовта е опиат“

Плакати:
Деби Раян, Tokio Hotel, Явор Бахаров, Нина Добрев
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 04.03.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer