BRAVO 3/2019

1,99 лв.
Не е налично

В БРАВО 3 те очакват ексклузивни интервюта с Лиза & Лена и DARA! Ще те срещнем отблизо с момчетата от Why Don't We, ще те запознаем с приятелките на Селена Гомес, с нюкамърите Алма и Christofer White, с новите к-поп звезди на BigHit Entertainment - Tomorrow X Together и с новото попълнение на рап сцената – сантименталния Juice WRLD! Разбери всичко за филмовата сензация „Алита: Боен ангел“ от Роса Салазар. За десерт ще се насладим на любимите ни ТВ злодеи като Шерил Блосъм & Co и ще разбереш кога да очакваш следващия специален брой на БРАВО!!!
ПЛАКАТИТЕ СА НА: БИЛИ АЙЛИШ, АЛИ & ТАЙГА, 4MAGIC, RED VELVET, КОУЛ СПРАУС И КАРДИ БИ.

16 март - 12 април 2019
Списание БРАВО
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

DARA: „Целувките с Калоян се получиха от първия път!”
Наскоро DARA (20) издаде второто си парче на английски език BTW (Bye, Bye) заедно с гръцките диджеи Livin R и Noisy. Как протекоха снимките, кое е момчето в клипа и колко време ѝ отне заснемането на сцените с целувките – БРАВО разбра всичко това за теб!

Запознай се с Tomorrow X Together или просто TXT!
Те са новите звезди на лейбъла BigHit Entertainment, от който са и BTS. Казват се TXT и подобно на колегите си (BTS означава Bangtan Seonyeondan - Bulletproof Boyscouts) името им е акроним - Tomorrow X Together. Символизира идеята, че всички те са се събрали с мечтата и надеждата да създават новото бъдеще. Първият им сингъл се казва Crown, a дебютният им албум носи стратегическото име The Dream Chapter: STAR, включва пет парчета и успя да генерира 100 000 предварителни заявки в рамките на три дена. Всички им вещаят бляскаво бъдеще, предстои да разберем дали и те ще тръгнат по стъпките на легендарната банда. Сега е време да ти представим петимата сладури от TXT!

Лиза и Лена: По-силни от хейтърите!
В ексклузивно интервю за БРАВО близначките говорят за трудните си периоди и разкриват защо усмивката никога не слиза от лицата им!

Лице в лице с Why Don't We
Четири момчета – четири различни характера! Кои са силните им страни и каква е ролята на всеки в бандата? БРАВО проучи специално за теб!

Кои са най-добрите приятелки на Селена Гомес?
„Моите приятели спасиха живота ми“, сподели Селена в един лайвстрийм. Запознай се с женското ѝ царство...

Алма и Christofer White: Свежите попълнения на музикалната сцена
Тя е само на 15, израснала е в София, но от две години и половина живее в Берлин. Името й означава „душа“ на испански, започва да пее като на шега, записва собствени версии на любими парчета и ги качва в Instagram. Така я забелязва един от най-добрите румънски продуценти – Кристиан Тарчеа, който настоява тя да посети студиото му. И се ражда дебютното й Perfect.

Juice WRLD: „Изливам чувствата си в рими!“
Откровен, раним, допускащ грешки – това е Juice WRLD – новата рап фурия!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда.

25 Магнетични мигли

XL-Тест: Кое животно привлича първо погледа ти?

Кино и ТВ

ТВ-злодеите, които всички обожаваме!
Във всяко лошо момче или момиче се крие нещо добро! А и без тях нашите любими сериали нямаше да са така интересни...

Алита: Красавица с хъс
Кой твърди, че момичетата не са смели? "Алита: Боен ангел“ и главната актриса във филма, Роса, опровергават с лекота това твърдение!

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer