BRAVO 24/2010

1,70 лв.
Не е налично

Броени дни след като Нина Добрев (21) проговори на български в американския ефир, БРАВО научи най-важното за "българската нишка" в "Дневниците на вампира" лично от красавицата, в едно искрено и много усмихнато интервю, специално за БРАВО България! От него ще научиш как един телефонен разговор вдъхновява сценаристите да пренесат действието у нас, по кого си е падала Нина на 15 и какъв е нейният съвет за любовта. Разбира се, не пропуснахме да зададем и въпроса за Иън. Отговорът в БРАВО 24...

1 – 14 декември 2010
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см
Броени дни след като Нина Добрев (21) проговори на български в американския ефир, БРАВО научи най-важното за „българската нишка“ в  „Дневниците на вампира“ лично от красавицата, в едно искрено и много усмихнато интервю, специално за БРАВО България! От него ще научиш как един телефонен разговор вдъхновява сценаристите да пренесат действието у нас, по кого си е падала Нина на 15 и какъв е нейният съвет за любовта. Разбира се, не пропуснахме да зададем и въпроса за Иън. Отговорът в БРАВО 24. Броят ще те срещне още с Майли, Том и Деми; ще ти даде ценни съвети за още по-ценни приятелства и ще те зареди с нови четири плаката за твоята стая, този път на Даниел Радклиф; Кеша; My Chemical Romance и Hellcats. Приятно четене!

* * *

Новини: Свежи слухове и факти 
Mix: Фиби Тонкин, Рияна
 

Новини: Рияна, Хайди, Дженифър, Тейлър&Лили, Бела Торн

Деми: Празник в клиниката
Деми посрещна Деня на благодарността в клиниката...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Лейди Гага: Биография за малки чудовища
БРАВО ти представя победителите в конкурса „Лейди Гага“ и ексклузивен откъс от биографията Poker Face!

Майли Сайръс: Вече на 18!
Разводът на родителите й е един от най-тежките моменти в нейния живот, но тя посрещна 18-ия си рожден ден с усмивка. Дали това ще е ново начало?

BRAVO Музика

Кеша: Отминали причини за щурия й стил
За абсолютно откачения й външен вид си има причина. БРАВО знае каква!

Хейли от Paramore: Това е моят свят!
Тя е висока едва 1,55 м, но наредени в линия, причините да я харесваш сигурно ще са подълги от Мисисипи – реката, дала име на родния й щат (цели 3734 км!). Виж света на Хейли Уилямс!

BRAVO Музика

Майкъл Джексън: Какво се крие в обложката на новия албум?
На 14 декември излиза дългоочакваният албум с нов материал от Краля на попа. Обложката на Michael е истинско произведение на изкуството, събрало в едно най-важните моменти от историята на Ем Джей. Виж защо!

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели „Poker Face: Историята на Лейди Гага

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Какво иска от теб момчето/момичето, което харесваш?

Фотороман: Парти по пижами
Мари организира парти с преспиване и за приятелка та й Криси това е шанс да впечатли нейния брат Макс, по когото си пада. За нещастие точно когато ти се иска всичко да е наред, се случват най-големите гафове...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Консултация: Как да спечелиш приятели
Те те харесват какъвто/каквато си и с лекота те карат да се усмихнеш, дори когато ти е тежко. Приятелите! Как да ги спечелиш, ще научиш тук!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Том Фелтън: „Даниел е моят идол!“
Това се казва приятелство! Злодеят от „Хари Потър“ се възхищава от своя приятел и съперник на екрана!

Нина Добрев: Ексклузивно интервю за БРАВО
Броени дни след като Нина Добрев (21) проговори на български в американския ефир, БРАВО научи най-важното за „българската нишка“ в „Дневниците на вампира“, записа добре проверена рецепта за щастие и разбра, че любовта обикновено идва изненадващо. И всичко това – лично от Нина, в едно искрено и много усмихнато интервю, дадено специално за БРАВО България и за теб!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Рапунцел и разбойникът“, „Хрониките на Нарния: Плаването на „Разсъмване“, „Пътят на самурая“

Плакати:
Даниел Радклиф, Кеша, My Chemical Romance, Hellcats
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 10.12.10.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer