BRAVO 11/2019

1,99 лв.
Не е налично

В БРАВО 11 Изи ще ти разкаже за новата си прическа и експериментите, които е склонна да направи с визията си! Ще разбереш в кой сериал ще участват Маркъс и Мартинус и какво можеш да очакваш от героите на Никол и Васето в “Следвай ме”! Ще откриеш интервюта с Дав Камерън, Тини Стоесел, Лиза и Лена, Хиро и Джоузефин от “След” + 28 тайни за Лидия от “Viral”. Ще те запознаем и с империята на Маделин Печ! ПЛАКАТИТЕ СА НА: БИЛИ АЙЛИШ, КАМИЛА & КЕЙ ДЖЕЙ АПА, ТОМ ХОЛАНД, МИХАЕЛА ФИЛЕВА, ЛИНА РОСКИН & TWICE!

26 oктомври – 22 ноември
Списание БРАВО
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Чат със звездите от „След” Хиро & Джоузефин
Зададохме най-любопитните въпроси на Хиро Файнс-Тифин (21) и Джоузефин Лангфрод (22) , на които всички нямат търпение да научат отговорите!

28 тайни за Лидия от „Viral”
На 21 октомври започна втори сезон на уеб сериала „Viral“. Не пропускай да го следиш всеки понеделник и четвъртък във Vbox7, защото в него участва очарователната Лидия, за която БРАВО научи няколко любопитни тайни...

Маркъс & Мартинус с нова музика и участие в сериал
Маркъс & Мартинус (17) стават ТВ звезди: Те ще гостуват на сериала по Nickelodeon „Spotlight“. Срещнахме се с момчетата на снимачната площадка в Берлин и ги разпитахме за снимките, за предстоящата им музика и разбрахме за какво си мечтаят в момента...

Изабел за новата си прическа, вдъхновението, стайлинга и експериментите
Отскоро Изи (19) е с нова прическа. БРАВО се срещна с нея, за да разбере какво я вдъхнови да предприема промяната и колко склонна е да експериментира с визиите си по принцип.

Маделин Печ: „Аз ръководя парада!”
Само за две години от неизвестна актриса Маделин Печ (25) се превърна в една от най-търсените звезди в Холивуд − благодарение на сериала „Ривърдейл“. И успя да си построи своя собствена бизнес империя − респект!

Тини Стоесел: „Ако не бях певица, щях да се занимавам с мода!”

Дав Камерън: „Тъпо е да не постнеш снимка само защото се страхуваш от негативните коментари!”

Лиза & Лена: Вместо TikTok – шоу в YouTube!
Да се откажат? Никога! Ето как Лиза и Лена намериха ново поприще за изява след TikTok!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Изкопирай стила на звездите

Тест: Вманиачен/-а ли си на тема шопинг?

Кино и ТВ

Филми и сериали от Южна Корея, които не трябва да пропускаш!
Веднъж започнеш ли да гледаш к-драми, няма да можеш да се откажеш. Необичайното е, че те обикновено се състоят само от един сезон. Освен това започват да се излъчват още преди да са приключили снимките на целия сериал. А феновете са в тясна връзка с продуцентите, така че могат да ги накарат да удължат епизодите или да променят изцяло края им.

Никол & Васето: „Героите ни в „Следвай ме” имат общо минало!”
Няма как да не си чул/-а, че Васето (20) и Никол (20) ще се появят съвсем скоро в послeдния сезон на тийн сериала „Следвай ме“. БРАВО се срещна с тях, за да разбере повече за героите им и какво им предстои в личен план...

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: