1: Деветият дом

24,90 лв.

Галакси „Алекс“ Стърн е може би най-необичайната личност сред първокурсниците в „Йейл“. Отгледана в покрайнините на Лос Анджелис от майка хипарка, Алекс отпада рано от училище и навлиза в свят на наркодилъри, престъпници и безперспективност. На двадесет години тя е единствената оцеляла след ужасяващо неразкрито убийство. Някои биха казали, че е заплюла на собствения си живот, но на болничното легло, Алекс получава своя втори шанс – да се запише за един от най-елитните университети в света. А каква е уловката? Защо точно тя е избраната?

В търсене на отговорите на тези въпроси, Алекс пристига в Ню Хейвън. Нейните мистериозни благодетели ѝ възлагат да наблюдава дейността на тайните общества в Йейл. Добре известно е, че тези осем „гробници“ без прозорци създават бъдещите богати и влиятелни личности – от най-значимите политици до най-големите играчи на Уолстрийт и в Холивуд. Но техните окултни дейности се оказват по-зловещи и по-необикновени, отколкото което и да е параноично въображение би могло да си представи.

 Автор
 Лий Бардуго
 Поредица
Алекс Стърн
 Импринт
 Анишър
 Жанр
 Фентъзи
 Възраст
 18+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 21
 Страници
 512
 ISBN/Баркод
9789542724742
Величка Кадийска 15/07/2021

Книгата е страхотна ! На моменти объркваща и те вкарва малко в смут ,но това и е чара . Много ми хареса и нямам търпение за продължението.

Дияна Иванова 07/09/2022

Здравейте! Кога ще излезе втората книга? И имате ли планове да я издадете?

Егмонт България 09/09/2022

Здравейте, Дияна, благодарим ви за интереса към заглавието. Книгата е в издателските ни планове, но към момента не можем да споделим повече информация. Радваме се да ви кажем, че през октомври, можете да очаквате графичния роман DEMON IN THE WOOD. Слънчев ден! екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: