2: Светлина в пламъка (+ подарък)

29,90 лв.

Единственият, който може да спаси Сера сега, е онзи, когото тя цял живот е планирала да убие.

Истината за плана на Серафина излиза наяве и разбива крехкото доверие между нея и Никтос. Заобиколена от хора, които не ѝ вярват, на нея ѝ остава само да изпълни дълга си. Младата жена е готова да направи всичко, за да унищожи фалшивия крал на боговете, Колис, и да сложи край на тираничното му управление над Илизеума.

Никтос обаче има план. И докато работят заедно, последното, което им трябва, е неоспоримата, изгаряща страст, бушуваща помежду им. Сера не може да си позволи да се влюби в измъчения Древен. Не и когато вижда пред себе си бъдеще, необвързано с нежелана съдба. Но споменът за споделеното удоволствие и непреодолимото желание е зов, на който и двамата не могат да устоят.

И когато Сера осъзнава, че иска да бъде нещо повече от консорт, опасността около тях нараства. Нападенията срещу земите им не спират, а Колис ги призовава в съда, което ги излага на нова опасност. Древната сила на Живота продължава да расте у Серафина, приближавайки я към края на нейното Отсяване. А без любовта на Никтос, тя няма да преживее своето Възнесение. Най-напред обаче трябва да се изплъзнат от лапите на Колис. Времето изтича. И за нея, и за двете царства.

Книга втора от поредицата ПЛЪТ И ОГЪН

Поръчките, в които е включено това заглавие, ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – ЕКСКЛУЗИВНО СЪДЪРЖАНИЕ от романа СЯНКА В ЖАРТА на Дженифър Л. Арментраут, непубликувана глава от името на Никтос в превод на български език. Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка. •

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
 Плът и огън
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 784
 ISBN/Баркод
9789542729488

„Светлина в пламъка“ от Дженифър Л. Арментраут e втора книга от поредицата „Плът и огън“. Тя хвърля светлина върху събития преди описаните в „Кръв и пепел“, която спечели сърцата на милиони читатели по целия свят. „Кръв и пепел“ е изключително популярна в социалните мрежи, особено в TikTok, където видеата за нея имат над 250 млн. гледания, а първата книга от поредицата е сред победителите в Goodreads Choice Awards 2020. Самият роман „Светлина в пламъка“ също се радва на популярност в социалните мрежи, има и силен интерес към предварителните поръчки на книгата.

Дженифър Л. Арментраут

е писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.

Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ Wicked е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман Dont Look Back е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ The Problem With Forever печели наградата РИТА през 2017 г.

Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин. 

Действието в 1: Сянка в жарта ни връща назад във времето, преди събитията във фентъзи поредицата „Кръв и Пепел“, с напълно нови герои, но не по-малко зашеметяващи обрати. Зорко пазени тайни, съдба, докосната от живота и смъртта, изпепеляваща любов, която ще постави всички в опасност.

Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

Росица 28/12/2022

Благодаря, че я издавате толкова бързо след излизането ѝ в САЩ. Нямам търпение да я прочета. ^^

Валентина Бакалова 25/01/2023

Здравейте, Не знам дали ви е известно, но от книгата липсват 17 страници! От стр. 400 минава направо на стр. 417, върви до стр. 432 и после отново минава на стр. 417!!! След това няма други пропуски поне на пръв поглед. Това нормално ли е? Каква е опцията да заменя книгата с пълната и версия?

Егмонт България 25/01/2023

Здравейте, В копието става дума за полиграфичен дефект, който вече е обсъден с печатницата. Молим ви да се свържете с нас на mail@egmontbulgaria.com. Оставаме насреща и пожелаваме успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Гергана 01/02/2023

Здравейте, Кога да очакваме 3-тата книга от поредицата?

Егмонт България 01/02/2023

Здравейте, Гергана, благодарим ви за интереса към поредицата. Към момента не можем да споделим информация, третата книга от ПЛЪТ И ОГЪН е в процес на написване. Следете ни тук и в социалните мрежи, където ще се завърнем при новости. Успешен ден! екипът на ЕГМОНТ

Вики 08/06/2023

Здравейте, да очакваме ли новите две книги на авторката, които излизат тази година?

Егмонт България 04/07/2023

Здравейте! Определено! Очакваме ги и на български език през тази година. Поздрави!

Моника 01/11/2023

Здравейте, кога можем да очакваме третата книга от поредицата?

Валентина 01/11/2023

Здравейте, кога можем да очакваме новата книга от поредицата?

Егмонт България 02/11/2023

Здравейте и благодарим, че ни писахте! Третата книга от поредицата ще издадем на български език в началото на 2024 г. С най-добри пожелания, екипът на ЕГМОНТ

Мила 03/11/2023

Здравейте.Надявам се не се отказвате от поредицата :(

Елена 20/01/2024

Третата книга от поредицата излезе, имате ли дата за издаването й на български?

Егмонт България 23/01/2024

Здравейте! Третата книга от поредицата е в подготовка за издаване и при първа възможност ще анонсираме датата ѝ на издаване. С най-добри пожелания, екипът на ЕГМОНТ

Ивана Николова 02/02/2024

Здравейте! Скоро ли ще излезе книгата? Има ли вече ориентировъчна дата?

Читател 21/02/2024

Здравейте! Има ли вече дата за третата книгата? Споделихте, че ще излезе в началото на 2024...

Юлия Василева 26/02/2024

Здравейте! Понеже беше обявено да очакваме в началото на 2024г., има ли вече дата за излизане на 3тата книга от поредицата? Благодаря предварително за отговора!

Жанет 11/03/2024

Надявам се де издадете 3-тата и предстоящата 4-та книга!? Наистина любима поредица!

Валентина Бакалова 15/03/2024

Здравейте! Да не би издаването на третата книга да е отложено до излизането предвидено за 18-ти август на четвъртата книга "Born of Blood and Ash" която е и последна от тази серия?

Егмонт България 18/03/2024

Здравейте и благодарим, че се свързахте с нас! A Fire in the Flesh е част от издателския ни план за годината, планирана за май. С по-прецизна информация ще разполагаме малко по-напред във времето! С най-добри пожелания, екипът на издателство ЕГМОНТ

Читател 05/05/2024

Здравейте, какво се случва със следващата книга от поредицата?

Читател 08/05/2024

Здравейте! Кога да очакваме издаването на третата книга ?

Добавяне на коментар: