Тетрадка на Фондация „Живот със Синдром на Даун“

2,49 лв.

Тетрадка с кауза. Всички средства от продажбите ще се насочат в подкрепа на фондация "Живот със Синдром на Даун" и техните проекти.

Здравей,

Казвам се Микаела и съм се родила със синдром на Даун. Това не е страшна диагноза, не е болест и не може да се заразиш. Синдромът на Даун не може да се излекува, защото това е състояние, генетична аномалия, с която аз и някои хора се раждаме и живеем. Ние имаме нужда да приемеш хората с тази диагноза, да ни помагаш, да ни подкрепяш и да си наш приятел. Ние можем да обичаме, да се усмихваме и да бъдем щастливи като теб.

С бати Крис, мама Силви и тати Краси имаме канал в YouTube, в който споделяме нашия живот и приключения. Това е сайтът на „Живот със Синдром на Даун“: lifewithdownsyndrome.com. Tам ще разбереш повече за нас и какво е синдром на Даун. Очакваме те и запомни, че в живота е важно да бъдеш смел, отговорен, добър, толерантен и да даваш шанс на хората около теб!

Тази тетрадка се реализира със съдействието на издателство „Егмонт“ и печатница „Мултипринт“ в подкрепа на дейността и каузата на фондация „Живот със Синдром на Даун“.

 Тип
 Тетрадка
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 29
 Страници
 40 листа с широки редове
Склад: В наличност

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: