2: Подменена орис

24,90 лв.
Не е налично

„Подменена орис“ е втора книга от поредица „Смъртни белези“ на Вероника Рот. Историята ни разкрива надеждата и устойчивостта на Сайра и Акос, докато изпълняват съдбата си, разкана в четири зашеметяващи гледни точки.

***

Третото дете от семейство Кересет ще умре в служба на семейство Ноавек.

Веднъж изречени, думите на оракулите ще преследват орисаните докрай. Но въпреки фаталното пророчество Акос Кересет остава все така влюбен в Сайра Ноавек.

Изненадващо Лазмет – смятаният за мъртъв баща на Сайра, се завръща и заявява правото си на законен шотетски суверен, с което разпалва варварска война.

Сайра и Акос отчаяно се опитват да спрат опустошението. За нея това означава да отнеме живота на мъжа, когото смята за свой баща. За него – да се прости със собствения си живот.

ЕДНА ОРИС ГИ СЪБРА, СЕГА ТЯ ЩЕ ГИ РАЗДЕЛИ.

***

*Бестселър на New York Times, The Wall Street Journal, USA Today и IndieBound.

„Рот представя на читателя един пищен, често брутален свят на политически интриги и приключения с бавно разгарящ се романс в своята същина.“ – ALA Booklist

„Рот умело преплита детайлното изграждане на света и сложната мрежа от герои, с които ни плени още в „Дивергенти“.“ – VOYA

 Автор
 Вероника Рот
 Тип
 Научна фантастика, Антиутопия
 Поредица
 Смъртни белези
 Възраст
 16+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 21
 Страници
 432 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542721888

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Вероника Рот завършва творческо писане в университета „Нортуестърн”. Печели световна слава с дебютния си роман „Дивергенти”, когато е едва на 23 години. Понастоящем писателката живее в Чикаго със съпруга си. Можете да посетите нейния блог.