Цар Лъв

16,90 лв.

"Цар Лъв" е история за приключенията на Симба и за превръщането му във възрастен и отговорен владетел на Лъвските земи. Докато е малко и безгрижно лъвче, баща му, цар Муфаса, го учи за Великия кръговрат на живота - крехкото равновесие в природата, което свързва всички животни в едно. Но Скар, злият брат на Муфаса, замисля коварен капан, за да се отърве от царя и неговия наследник. Муфаса загива, опитвайки се да спаси своя син. Отчаян и объркан, Симба обвинява себе си за смъртта на баща си и решава да напусне африканската равнина. В джунглата той среща верни приятели и се превръща в млад и силен лъв. През това време чичо му управлява с жестокост, а лъвските земи са опустошени. Постепенно Симба разбира, че духът на баща му живее в него. Той предизвиква Скар, побеждава го и заема своето място в Кръговрата на живота.

 Марка
 Цар Лъв
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Приказна колекция
 Възраст
 4+
 Корица
 Твърда
 Формат
200 x 270 мм
 Страници
 64 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542700210
Георгиев 26/01/2022

Здравейте! Очаква ли се нов тираж на книгите от колекцията: „Малката русалка Ариел“, „Цар лъв“, „Лисицата и хрътката“ и „Рапунцел и разбойникът“? Благодаря!

Егмонт България 27/01/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса. Ще предадем запитването ви на издателския ни отдел. С най-добри пожелания, Екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: