ОрганИЗИрай се!

14,90 лв.
Не е налично

Създавам свои планери от години и съм много щастлива, че мога да споделя този планер с всеки един от вас. В него ще откриете всичко, което съм смятала и все още смятам за важно. Ще бъда много щастлива, ако ОрганИЗИрай се! се превърне в инструмент, който ви помага да успокоите ума си, да се почувствате уверени и най-вече... организирани! Създаден е с любов и е пълен с елементи, които да ви напомнят, че всичко е възможно. Пожелавам ви да го усетите!

С обич,
ИЗИ

• ВНИМАНИЕ: Ако сте непълнолетен и никога не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне. Уверете се, че при финализирането на поръчката въвеждате точен адрес за доставка, както и актуален и точен телефонен номер. Важат стандартните условия за доставка от egmontbulgaria.com.

 Автор
 Изабел Овчарова
 Импринт
 Кубар
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
165 x 235 мм
 Страници
 256
 ISBN/Баркод
 9789542723615
Белинда Якуб Мехмед 03/12/2019

Поръчвам тази книга поради причината ,че ми трябва.Препоръчвам я на всеки ,който иска да организира ежедневието си или да подреди мислите в главата си.

Назлъгюл Ахмед 09/12/2019

Много ми хареса. Много е полезно. Подаръка е също много хубав. Поръчайте си я веднага.

La bulova has 10/02/2020

Най-прекрасния планер на най-прекрасния човек!!

Михаела Иванова 08/02/2022

Аз от дълго време гледам Изи и мисля че тя е невероятна и искам да кажа на всеки човек: Вземи си този планер, уникален е! Аз все още го нямам, но съм напълно сигурна, че органИЗИрай се е невероятен, колкото самата Изи! Ако случайно Изи види този коментар, ТИ си моята ЛЮБИМА влогърка и броя секундите докато не видя твоето ново видео и винаги, когато те гледам душата ми се изпълва с добра енергия! Пожелавам ти да бъдеш много успешна и все така умна,забавна,красива и нежна! Чакам с нетърпение следващия влог и следващата книга!

??? 08/01/2024

Защо никъде не е в наличност?? Търся го вече много дълго време? Моля някой да ми кажее

Добавяне на коментар:

Изабел Овчарова, или просто Изи, е момиче, което обича да твори, да вдъхновява хората и да ги прави щастливи. Снима видеа, откакто има телефон с камера, а от две години ги качва в YouTube и каналът ѝ бързо се превръща в един от най-следваните в България с над 200 000 последователи. Като малка постоянно танцува, пее и обича да влиза в различни роли, представяйки си, че е актриса, без да подозира, че един ден ще може да прави всичко това в канала си. Извън видеата се занимава с музика, пише стихове и текстове на песни. През 2018 г. поставя началото на благотворителната инициатива #Izi2Give, чиято основна цел е да предаде посланието, че всеки трябва преди всичко да бъде добър. Обожава книгите, музиката на Ариана Гранде, анимационните филми и своето второ семейство, както описва почитателите си. Не обича плановете за бъдещето. Знае какво иска и смята, че правилните неща се случват точно когато трябва. Работи упорито и вярва във всичко, което прави. „Щастливей“ е дебютното ѝ издание.