2: Един от нас е следващият (+ подарък)

14,90 лв.

Безброй имитации на клюкарското приложение на Саймън се появиха след смъртта му. Но нито едно от тях не успя да запълни липсата на клюки в гимназия „Бейвю“. Проблемът е, че никой не притежаваше фактите. Досега. Само че този път не е приложение.

Този път е игра.
Истина или предизвикателство.

Фийби е първата мишена. Ако не играеш по правилата, значи избираш истината. А нейната е наистина мрачна.
След това е ред на Мейв, а тя трябваше да бъде по-подготвена – винаги избирай предизвикателството.
По времето, по което Нокс влиза в картинката, нещата вече са предприели опасен развой и ако Мейв е научила нещо от Бронуин, то е, че не може да се разчита на полицията за помощ. Или за защита.

Саймън вече го няма, но някой е решен да продължи неговото дело в гимназия „Бейвю“. И този път правилата са напълно различни.

„Един от нас е следващият“ е финалист в надпреварата за читателския вот на наградите Goodreads за 2020 г. в категорията Best Young Adult Fiction с 34 540 гласа.

Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на „Егмонт“ екземпляри от книгата ще бъдат придружени от ексклузивен ПОДАРЪК ПОПСОКЕТ „ЕДИН ОТ НАС Е СЛЕДВАЩИЯТ“.

• Предложението важи до изчерпване на количествата от подаръка. •

Автор
 Карън М. Макменъс
 Тип
 Роман
 Поредица
 Един от нас лъже
 Възраст
 14+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 352 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542723660
 
 
/ Инстаграм
Мартин Драгомиров Цветков 22/06/2023

Супер интересна книга.Увлеканелна,пълна с мистериозни загадки,но в същото време и държаща напрежението у човека.

Добавяне на коментар:

Карън М. Макменъс е автор на бестселърa на New York Times и тийн трилър „Един от нас лъже”, който е преведен на 37 езика. Карън живее в Масачузетс със сина си. Авторката има магистърска степен по журналистика от Northern University, но основно я използва, за създаване на измислени истории, които да намерят място в романите ѝ.