BRAVO Здрач - Юли 2010

3,40 лв.
Не е налично

Чакането свърши! Най-после третият филм от сагата "Здрач" вече е тук, а заедно с него и новото специално издание на БРАВО!

Юли 2010
БРАВО ЗДРАЧ
Специален брой на БРАВО
Обем на броя:
24 страници,
4 мегаплаката, 4 суперплаката, 6 плаката,
Формат: 21 х 28 см

Светлата страна на ЗАТЪМНЕНИЕ

Здрач

„Всичко започва с избор“ – такова е рекламното изречение на „Затъмнение“. Изборът на Виктория да наруши всички вампирски закони, като създаде армия от новородени, изборът на върколаците да се съюзят с най-големия си враг за обща битка, изборът на Бела за любовта на нейния живот – в третия филм от сагата всеки трябва да избира. Ако си фен обаче, ти просто нямаш избор – не можеш да пропуснеш нито „Затъмнение“, нито специалното издание БРАВО ЗДРАЧ – първо за тази година и четвърто в историята на списанието!

Както винаги в БРАВО ЗДРАЧ най-важни са плакатите – 4 мегаплаката, 4 суперплаката, 6 плаката и един календар с нетърпение очакват да се озоват на стената ти! В броя ще откриеш още: 20-те най-важни факти около екранизацията на третия роман, дуел между Кристен и Бела, най-щурите лафчета на Робърт Патинсън и страхотна мода за фенпири.

Приятно фенпирстване!


В броя:

20 факта, които задължително трябва да знаеш

Новите приятели & врагове

BRAVO ЗдрачBRAVO Здрач

Тези актьори спечелиха повече от шестица в тотото – осигуриха си участие в най-страхотната вампирска сага на всички времена. Запознай се с новите лица!

Тейлър Лаутнър: „От малък сънувам един и същи сън!“

Сънищата в „Затъмнение“

Сиатъл: Градът на безсмъртните

Рецепти за живот ала „Здрач“

Мода за фенпири

BRAVO ЗдрачBRAVO Здрач

БРАВО ти предлага няколко свежи летни идеи, с които да изглеждаш като Ана, Ашли и Ники! Техните дрехи са като бодлива тел – защитават територията, но пък нямат нищо против да бъдат огледани хубаво...

Преди „Зазоряване“

Лудориите на Роб

BRAVO ЗдрачBRAVO Здрач

На екрана той е сериозен вампир със старомодно джентълменско поведение. В реалния живот Роб не пропуска случай за весели лафчета!

Кирстен vs. Бела: Открийте разликите

BRAVO ЗдрачBRAVO Здрач

И двете пораснаха много, откакто се заздрачи. Разбери какво друго е общото и какво различното между зеленооката Кристен и момичето с шоколадови очи и точно толкова вкусна кръв.

Календар 2010 - 2011

BRAVO ЗдрачBRAVO Здрач

Плакати: 

BRAVO Мегаплакат
BRAVO Мегаплакат
BRAVO Мегаплакат
BRAVO Мегаплакат

4 мегаплаката
(68 x 55 см),

BRAVO Суперплакат
BRAVO Суперплакат
BRAVO Суперплакат
BRAVO Суперплакат
4 суперплаката
(34 x 55 см)

5 плаката + календар
(28 х 42 см)

rosica tcankova kostova 08/07/2010

Filma ve4e go gledax i saz naprovo izomena kakto i ot predi6nite dva filma.No spisanieto si e mnogo qko a s tezi specialni broiove na \"ZDRASH\" napravo syper. Mnogo vi blagodarq sega moga da razbiram novi ne6ta za zvezdite na \"ZDRASH\".

Добавяне на коментар: