BRAVO Отново на училище - Септември 2014

3,90 лв.
Не е налично

БРАВО те подготвя за училище! В специалния ни брой те очакват два подаръка: тетрадка с любимите ти звезди (Михаела Филева, Дивна, Прея, Venzy, NickName и Били Хлапето) + страхотни етикети! Приготвили сме ти и ексклузивно интервю с Ариана Гранде, ще разбереш кой са горещите момчета в рока, какво да очакваш от Джъстин и Коди и откъде е тръгнала Иги Азалия! Ще научиш всичко за новите сезони на "Свръхестествено" и "Имало едно време", кои са най-популярните БГ влогъри и какво ти вещае новата учебна година! Плакатите са на: Ник Джонас, Джей Ло, Лана Дел Рей, Деми Ловато, Тейлър Суифт, Нина Добрев, R5 и Революция Z!

20 септември 2014
Специален брой на БРАВО
Обем на броя:
32 страници, вкл. 4 плаката
+ 4 суперплаката
+ учебна програма
+ самозалепващи етикети
+ тетрадка с 64 страници
Формат: 21 х 28 см

Бъди с БРАВО и през новата учебна година!

БРАВО те подготвя за училище! В специалния ни брой те очакват два подаръка: тетрадка с любимите ти звезди (Михаела Филева, Дивна, Прея, Venzy, NickName и Били Хлапето) + страхотни етикети! Приготвили сме ти и ексклузивно интервю с Ариана Гранде, ще разбереш кой са горещите момчета в рока, какво да очакваш от Джъстин и Коди и откъде е тръгнала Иги Азалия! Ще научиш всичко за новите сезони на „Свръхестествено“ и „Имало едно време“, кои са най-популярните БГ влогъри и какво ти вещае новата учебна година! Плакатите са на: Ник Джонас, Джей Ло, Лана Дел Рей, Деми Ловато, Тейлър Суифт, Нина Добрев, R5 и Революция Z!

Броят включва:

Програма за учебната година - I и II срок, тетрадка, стикерни етикети за тетрадки, суперплакати и плакати. Вижте корицата в голям размер.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Горещите момчета в рока

БРАВО Отново на училище

Ариана Гранде: „Фен съм на научната фантастика!“

От корицата: Джъстин и Коди: Очаквано добра комбинация!

Тест: С коя звезда ще се разходиш в мола?

Тест: По какви танци си падаш?

Иги Азалия: Преди чистачка, днес суперзвезда.

БРАВО Отново на училище

БГ влогърите: Успели в мрежата

БРАВО Отново на училище

Треска за сериали: „Имало едно време“ и „Свръхестествено“

БРАВО Отново на училище

30 Училищен хороскоп за 2014/2015

БРАВО Отново на училище

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer